Végülis mitől egészségtelen a Fast food?
Konkrétan mitől tartják széleskörben nagyon egészségtelennek?
A kedvencem, amit gyakran szoktam venni:
Helybensült szezánmagos zsömle, benne: rántott csirkemell, mozzarella, saláta, káposzta, paradicsom, uborka, kukorica, majonéz, curry szósz és pár darab szalmakrumpli. A csirkemell tényleg normális hús, nem valami ledarált és ömlesztett dolog, szálkás fehér csirkemell. Aki az egészésges életmód hive az is ilyet vesz le az üzletpolcokról és otthon kirántja. A szalmakrumpli meg hát tény, hogy olajos, de 5-6 darab szerintem simán belefér, sőt, nem hiszem, hogy otthon nem szoktak ütni azok, akik elitélik az ilyesmit.A sajtról és sok zöldségről ne is beszéljünk...
Végülis mi a baj ezzel? Otthon is kb ezt esszük, csak külön-külön.
A mekiben, hasonló helyeken összedarált húsokról elhiszem, hogy egészségtelen lehet, mert kitudja miket kevertek bele.
De az általam felsorolttal mi a gond?





Fast food = gyors étel. Ez csak egy általános félreértelmezés, hogy ami fast food, az alapból egészségtelen. Vagy ami street food.
Amire ők gondolnak, az a JUNK FOOD = szemét kaja.
Attól, hogy valami nincs 2 órát főzve, még nem lesz egészségtelen. Ez pont ugyanolyan marhaság, mint a hamburgerről kijelenteni, hogy szemét kaja, holott simán el lehet úgy készíteni, hogy egészségesebb legyen bármelyik cupákos házikosztnál.





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!