Lágytojást mivel egyem ami igazán kiegészíti?
Olvastam ananászról, sajtokról, de sajnos nincsen itthon most semmi.
Fogyókúrázom szóval most krupli, rizs, kenyerek nem igazán választhatóak. :)
Pedig vajas pirítóskenyérrel kimártogatva az igazi.
De ha nincs semmi otthon, akkor mit javasolhatnánk?
Én nagyon szeretem Lyoni salátával, vagy csíkokra vágott sárgarépával, vagy sütőben sült sajtos cukkini csíkokkal, de ha csak megsózom és kikanalazom az is jó
Könnyed pirítóscsíkokkal szeretrm a legjobban.
De igazából bármi zöldséget, salátat ehetsz mellé. Próbald ki és megtudod neked mivel esik jól.
Én az egészen lágytojást sóval szoktam, a lágy keménytojást mustárral, valami szósszal, illetve zöldséggel.
Fogyókúrában is simán ehetsz kenyeret, ha a tied olyan s amúgyis, ha belefér.
Ha nagyon keményen fogyóznék, akkor valami erősen zsíros cuccot öntenék rá, mert a szénhidrátot erősen minimalizálnám, persze némi zöldség akkor is lenne, nem szeretem a zsíros cuccokat zöldség nélkül, csak ha édességek.
De a te ízlésed, napod, étrended kérdése ez az egész.
Ha fogyózol, akkor miért nem főtt tojást eszel?
Azt magában is eheted pici sóval és jobban telít mint a lágytojás, amit ha kenyér nélkül eszel, 5 perc múlva éhes leszel.
Előző, nem tudom, ezt miért gondolod, legalábbis általánosan... Nekem ekvivalensek, csak a lágytojás kevesebb ideig tart, így az agyamban kevesebbnek hat (de akkor is jobban szeretem, így eszem ilyesmit is), de a jóllakásra nekem ez is, az is kiváló. Van, akinek egyik sem.
Gondolom, a kérdező szereti a lágytojást, azért eszi :)
Nemtudom, hogy vagy ezzel, de 3tól én jóllaktam kenyér nélkül, persze csak úgy magába. :)
Meg is lepődtem, de amióta diétázom kevesebbet eszem, ezért gondolom összeszűkült a gyomrom és így nekem bőven elég.
Amúgy ha számít valamit 6kilót akarok max leadni, nincs olyan rossz alakom, de a mellemen már egy picit látszik.
Tojást ananásszal? Uhhh...
Ami azt illeti, a fogyást elősegíti...olyan kiadós gyalogfosásod lesz tőle, hogy 2-3 kilóval könnyebb leszel utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!