Lágytojást lehet főzni vízforralóban?
Figyelt kérdés
Lehet baja a vízforralónak?2016. nov. 24. 11:19
1/3 anonim válasza:
Az nagyon lágy lesz, hallod.:-) A vízforraló kikapcsol, amint felforrt a víz, a tojásnak meg kell 3 perc forrásban lévő vízben. Oké, hogy valameddig tartja a hőt, de szerintem az kevs. Amúgy baja nem lesz a forralónak, csak vízkőmentesítsd utána, vagy legalább többször öblítsd át. A tojáshéjból lehet, hogy oldódnak ki mészsók, az lerakódhat a fűtőszálra.
2/3 anonim válasza:
Lehet, de nem érdemes. Lehet baja a vízforralónak is, a sok plusz meló nem éri meg. Lásd fentebbi választ.
3/3 anonim válasza:
Én a helyedben dobnám az ötletet és inkább egy lábasban csinálnám, mint mindenki más. Forrástól számolva 3 perc, ahogy az előttem szóló mondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!