Égő hogy 17 évesen nem tudok főzni? Ha nyáron megtanulok még lehetek jó háziasszony? Más hány évesen tanult meg?
nem ciki. Én már 10évesen próbálkoztam a főzésseel mamám segítségével. Sajnos ő 2001-ben meghalt, utána anyutól tanulgattam, majd szakácskönyvből egyedül próbálkoztam kisebb nagyobb sikerrel. Most 25évesen külön költöztem, és saját háztartást vezetek, 2naponta főzök és minden hétvégén valami új sütit sütök.
Szóval még ráérsz. Tanulgas és majd kialakul
Hát, ha az az életperspektívád, hogy gyorsan férjhezmész, szülsz x gyereket és háztartásbeli leszel akkor gáz.
Ha tovább akarsz tanulni, majd karriert építeni, akkor nem égő.
nem égő, mit gondolsz mire van a sok por, meg konzerv? XD Bedobom a mikróba, két perc és kész xD De az fúúúj :P
Én is 17 vagyok, bár én tudok főzni :D Nagyon hamar meg lehet tanulni, ha van érzéked hozzá. Én szemre ész nélkül csinálom mindig, de mindig jól jön össze :D A családom olyan, hogy a pörkölt, galuska, húsleves, paprikáskrumplin kívül semmi nem étel... vagyis volt, most már ott tartunk hogy "nem igazi étel, de ehető" megreformáltam a házi konyhát XD
Jó tanács: ne pontosan kövesd a receptet, lehet hogy nem a te ízlésed :D én amiből tudom mennyi is az annyi, nem írok mennyiséget a füzetembe, csak szemre ész nélkül :D
Én 10 éves fiú vagyok de tudok vagy 50receptet.Tanulj meg Te is.Először egyszerűbbeket többször és majd megjegyzed.Olvasgass a neten,könyvekben recepteket.
Leld örömed a főzésben!
Az előttem szólók szinte mindent elmondtak. :) Elég megtanulni pár alapreceptet, a többire pedig te is rájössz. Én soha nem tanultam, anyukámat néztem és próbáltam neki segíteni. Ha egyedül főzök mindig érzés alapján csinálom. Az alap kajákat és a többi nem túl bonyolult ételt meg tudom csinálni, igaz nem egy ötcsillagos menü. :D A sütikkel pedig úgy vagyok, hogy 10%-a szép és finom, 80%-a ronda de finom, a maradék 10% megoszlik a ronda és nem finom, és a szép de ehetetlen közt. Valami nagyon jó, más kevésbé. Pl. karácsony környékén háromszor sütöttem mézeskalácsot, kétszer isteni volt, a harmadik tésztáját viszont elrontotam, mert túlfűszereztem. Ha valami nem sikerül, ne keseredj el, nem mindig lesz tökéletes-Gordon Ramsey-s-5*os menü, de nem az számít. A főzés öröme ugyebár(amíg nem mérgező) :D
Receptekkel pedig tele van az internet, a szakácskönyv, az újságok, meg persze rokonoktól/barátoktól is lehet tanulni.
Itt is találsz jó recepteket és ismerkedhetsz azokkal akik szintén főzni tanulnak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!