Égő hogy 17 évesen nem tudok főzni? Ha nyáron megtanulok még lehetek jó háziasszony? Más hány évesen tanult meg?
Nem égő,de ha megtanulsz főzni az dicséretes.Legyen sok
örömöd benne.
Anyósom akkor tanult meg mikor összeköltözött apósommal. Anyu már fiatal korában is tudott. Persze nekem anyu főztje a finomabb, de anyós is jól főz.
Amúgy pár alap dolgot megtanulsz valakitől(pl. rántás, hagymapirítás) utána pedig már egy részletes, jó minőségű szakácskönyvből bártan főzhetsz.:)
21:04
ez tök jó! nekem unokaöcsém 12 éves és ő is tud már ezt azt. főleg sütiket, ugyanis mamája cukrász, és eléggé ráütött. szóval ő is ügyes srác! :) meg egyik volt osztálytársam is 7.ben már saját tortákat hozott suliba. szóval hajrá srácok! :D
17 évesen, ha a szüleidnél laksz, nem ciki. Ahogy írta is valaki, akkor ciki, ha saját háztartásod van, és nem tudsz főzni. Ez viszont nem csak ciki, de rém egészségtelen is. Nem szabad ezeket a gyilkos készkajákat enni, még ha meg tudod fizetni, akkor se. Lehetőleg mindent állíts elő te magadnak.
Egyébként meg bármikor meg lehet tanulni főzni. Én férfi vagyok, sajnos egyedül élek. 40 éves korom után költöztem távol az anyukámtól, addig pár utcára laktam, és hazajártam kajálni. Most már nem tudok, de azóta fokozatosan belejöttem a főzésbe, és szeretem is. Egyre jobbakat csinálok, meg mindig felfedezek valami új dolgot a neten. Ez egy teljesen jó elfoglaltság.
Mindenki tud főzni, csak neki kell állni.
Max eleinte szakácskönyvből.
Engem sem tanított soha senki, meg nem is mondtam rá olyat, hogy: főzni tanulok. Nekiálltam, és kész lett a kaja. Hol jobb, hol rosszabb.
17 évesen már én főztem otthon majd minden nap. De amúgy ha otthon laksz nem gáz egyáltalán. Csinálni kell ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!