Égő hogy 17 évesen nem tudok főzni? Ha nyáron megtanulok még lehetek jó háziasszony? Más hány évesen tanult meg?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 20:41
12/32 anonim válasza:
amúgy a www.mindmegette.hu-ról könnyű elkészíteni:) ha normálisan le van írva a recept:D
13/32 anonim válasza:
van, aki 25, vagy negyven évesen tanul meg.
Tanulni sosem szégyen.
Szerezz egy Horváth Ilona Szakácskönyvet, és már tudsz is.
Komolyan.
14/32 anonim válasza:
a www.tutireceptek mindig sikerül.
15/32 anonim válasza:
én 23 évesen, de bele csak 40 évesen jöttem.
16/32 anonim válasza:
Arra viszont figyelni kell, hogy a család előtt általában a rosszabb formádat kell mutatni! Hallgass rám! Én már beleestem ebbe a hibába és mikor jóanyám nincs itthon nekem kell főzni, mivel a többiek még egy teát sem tudnak megfőzni. Nem kellemes érzés a fél napot a konyhában tölteni és látni, hogy 30 perc alatt elpusztítanak mindent... :) 21:04 voltam
17/32 anonim válasza:
Engem a nagyim tanított, aki hivatásból is szakács volt. Nagyon sok ételt el tudok készíteni, de a párom is nagyon jól főz, így inkább hagyom őt érvényesülni.
18/32 anonim válasza:
Az előző vagyok, a korom lemaradt...
21/F
19/32 anonim válasza:
Egyaltalan nem ciki,meg fozhetsz eleget ha mar muszaj
20/32 anonim válasza:
a mindmegette.hu azért jó mert írnak véleményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!