Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Most kezdtem el "háziasszony...

Most kezdtem el "háziasszony lenni, szerintetek nem gázak ezek az ételek amiket csinálta? (jól sikerültek, csak kiváncsi vagyok hogy ti hogy oldjátok meg, nem túl egyszerűek, csak sajnos még nagyon kezdő vagyok?

Figyelt kérdés

szombaton csináltam friss újkrumpliból, cukorborsóból, fehér-sárgarépából, galuskából és csirkeaprólékból borsólevest, utána petrezselymes újkrumpli volt hagymás.paradicsomos brassói aprópecsenyével, kovászos uborkával, cseresznyés pite, sajtos pogácsa

tegnap volt gyümölcsleves)alma-meggy-cserkó tejszínhabbal) majd a maradék petrezselymes újkrumpli, hagymás-paradicsomos-paprikás-szalonnás fűszeres csirkemellcsíkokkal, maradék koviubi, desszert fagyi volt tejszínhabbal és likörös cseresznyebefőttel

ma lsz: tegnapról még megmarad egy nagy fazék gyümölcsleves tejszínhabbal, majd sütök egy almás pitét fahéjas-piritott cukros dióval (még a téli almák:) és egy cseresznyés pitét

van még egy kis paprikám, paradicsomom, hagymám, szalonnám, virlis ebből vacsorára összedobok egy tojásos lecsót friss kenyérrel

ez nem gáz hogy ilyen egyszerű kajákat csinálok

köszönöm

2011. jún. 13. 08:16
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Te, ha anyám ilyeneket csinálna én lennék a legboldogabb 19 éves a világon :D De sebaj marad a sülthús kenyérrel :)
2011. jún. 13. 08:21
 2/14 A kérdező kommentje:

akkor ugye ezt vehetem úgy hogy nem gáz?:D

huu ennek nagyon örülök, 22éves vagyok most költöztem össze a párommal

2011. jún. 13. 08:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkább jó, amiket csinálsz - egyébként is jobb egy egyszerübb ételt JÓL elkésziteni, mint valami bonyolulttal probálkozni, ami utána ehetetlen lesz.

Szerintem néha keress az interneten vagy könyvben olyat, ami szerinted tetszenek nektek, és próbáld ki (eleinte pl. hetente egy újat), ami izlik, azt ird fel magadnak, vagy valahol a gépeden tárold, ami nem tetszett, azt meg felejtsd el. Igy idövel egyre több olyan recepted lesz, amit szerettek és nem annyira hétköznapi. SOk sikert a fözöcskéhez.

2011. jún. 13. 08:25
 4/14 anonim válasza:
100%
Dehogy gáz :)
2011. jún. 13. 08:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
jól hangzanak :) Ügyes vagy.
2011. jún. 13. 08:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyos ügyes es törekvö vagy,de en azert ennyi edesseget nem tennek az asztalra.
2011. jún. 13. 09:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze az édesség most érthető, hiszen ünnep van. De arra vigyázz, hogy ne kényeztesd el, mert a végén még te leszel: ő majd úgy mondja, hogy konyhatündér, te pedig egy idő után úgy érzed, hogy konyhai robotgép.!!!!

Nagyon ügyes vagy, ne aggódj!!

2011. jún. 13. 09:08
 8/14 A kérdező kommentje:

köszönöm

igazából kaptunk 5 kilo cseresznyét és volt még itthon 3 kilo téli almám ami már kezd rohadni azért csináltam gyümölcslevest meg a sütiket

természetesen szülúknek, rokonkhoz is vittünk szóval a sütikból nekünk egy kis tányérral való marad

2011. jún. 13. 09:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Oké! Csak nyugodtan és ésszel csináld!

Ha nemrég kerültetek össze, akkor fogadj meg egy tanácsot, ami nem feltétlenül a főzéssel kapcsolatos: most vedd rá arra, hogy a házimunkából ő is kivegye a részét. Most még könnyebben hajlik rá, hogy segítsen, de ha ezt nem teszed meg, 2-3 év múlva már nem fog sikerülni. Akármilyen apróságot találj is ki, de szoktasd hozzá, hogy amíg van elvégzendő házimunka és te azzal vagy elfoglalva, addig ő se üljön be tévézni!

2011. jún. 13. 09:53
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem te most nem panaszkodsz, hanem dicsekszel a konyhai ügyességeddel!! ugye?
2011. jún. 13. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!