Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Most kezdtem el "háziasszony...

Most kezdtem el "háziasszony lenni, szerintetek nem gázak ezek az ételek amiket csinálta? (jól sikerültek, csak kiváncsi vagyok hogy ti hogy oldjátok meg, nem túl egyszerűek, csak sajnos még nagyon kezdő vagyok?

Figyelt kérdés

szombaton csináltam friss újkrumpliból, cukorborsóból, fehér-sárgarépából, galuskából és csirkeaprólékból borsólevest, utána petrezselymes újkrumpli volt hagymás.paradicsomos brassói aprópecsenyével, kovászos uborkával, cseresznyés pite, sajtos pogácsa

tegnap volt gyümölcsleves)alma-meggy-cserkó tejszínhabbal) majd a maradék petrezselymes újkrumpli, hagymás-paradicsomos-paprikás-szalonnás fűszeres csirkemellcsíkokkal, maradék koviubi, desszert fagyi volt tejszínhabbal és likörös cseresznyebefőttel

ma lsz: tegnapról még megmarad egy nagy fazék gyümölcsleves tejszínhabbal, majd sütök egy almás pitét fahéjas-piritott cukros dióval (még a téli almák:) és egy cseresznyés pitét

van még egy kis paprikám, paradicsomom, hagymám, szalonnám, virlis ebből vacsorára összedobok egy tojásos lecsót friss kenyérrel

ez nem gáz hogy ilyen egyszerű kajákat csinálok

köszönöm

2011. jún. 13. 08:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha dicsekszel, akkor sincs semmi gond:) Szerintem természetes, hogy valaki kezdőként "oda van magától" ha ennyi mindent megcsinál.:)

Gratula. Csak arra valóban nagyon figyelj amit már korábban is írt valaki. Csak annyi mindent csinálj meg most eleinte is, amit hosszú távon is bírni fogsz. Mert a párod valóban azt fogja elvárni a jövőben, amihez most hozzászoktatod.Nehogy tényleg egy év múlva a családi katban találkozzunk újra-házvezetőnek néz a férjem-címszóval. Az is jó ötlet, hogy még most vezesd be a házimunka rejtelmeibe. Pl. kezdetnek elég, ha megkéred, hogy készítse elő neked a nyersanyagokat. Pl. magozza ki a cserit, pucolja meg az almát, zöldségféléket...Vagy ha épp nincs szükséged kuktára:), akkor kisebb feladatokkal "bízd meg". De ez inkább úgy nézzen ki, hogy-légyszives-.Pl. dobja össze a szobákat, vigye ki a szennyest...

2011. jún. 13. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz, és nem is annyira egyszerűek. Vannak olyan "háziasszonyok",akiknek egy levest is nehéz elkészíteniük. csak így tovább!
2011. jún. 13. 14:54
 13/14 A kérdező kommentje:

nem dicsekszek, csak még bizonytalan vagyok

természetes őt is befogom, meg segít is mindenbe, amíg én sütöttem ő takarította a nappalit, proszívózott, port törölt stb

köszönöm a válaszokat meg hoyg ennyire segítőkészek voltatok

persze nem mindig van így étel ő is és én is tabulunk még+dolgozunk, így van hogy kénytelen beírni egy tojáslevessel, utána meg egy rakott krumplival:)

2011. jún. 13. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát még jó, hogy beéri, tojásleves, rakottkrumpli.... hát ez nagyon is jó. Szerintem akár melegszendvics, vagy bundáskenyér is megteszi néha. Nem?
2011. jún. 14. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!