Mit főzzek ha a férjem nem eszik az alábbiakat?
tejföl, túró, joghurt, sajt ,brokkoli, karfiol, tök, gomba, máj, mák, dió, meggy, káposzta, cukkini és van még jó pár, amit pl különböző formákban eszik, másba nem pl. almát nyersen igen, pl almaleves nem
nem lehet csípős, borsos, igazából kevés són, borson, pirospaprikán kívül semmilyen intenzív fűszer, pl. tárkony, kakukkfű, curry..stb
a sült hús, rántott hús, paprikáskrumpli félékből elegem van
Én a helyedben elbeszélgetnék a pároddal.
Mi az, hogy szinte semmit nem hajlandó megenni?! Másnak még száraz kenyér se jut!
Ő meg válogat...
Mondd meg neki, hogy ezt nem vagy hajlandó tovább csinálni.
Mindig ilyen volt?
Az igazi kérdés az, hogy mi a fassz vett rá, hogy ennek szülj gyereket?
Ennyire kellett a pénze, vagy a farka volt mindenható?
Innen szerintem nincs visszaút megeheted amit főztél.
"vagy az anyja visz be neki kaját."
Az anyja mit visz be? Ő ezt hogy oldja meg, hogy változatosan tud ilyen kevés ételféléből főzni úgy, hogy az övét elfogadja? Ez engem érdekelne.
"ha senki hozzá se fog nyúlni és jönnek hogy éhes vagyok"
Tesómnál ugyanez van.
Szar nevelés. Hülye voltál, hozzászoktattad őket.
Ha tényleg éhes, meg fogja enni. Ha nem aznap, akkor másnap. Nem fog kaja mellett éhenhalni.
Ez nem szeretem /nem szeretem kérdése, ez egyszerűen hiszti, válogat, megjátsza magát, mert megteheti.
Van egy hülye, akit megvezethet.
Tesóm nagyobbik gyereke ennél is durvább volt.
Most elkerült koleszba... a szart is kétpofára zabálja.
Egy csomó mindenre mondta, hogy nem is tudta, hogy szereti.
Ennyi mindent nem lehet nem szeretni.
Én simán megcsinálnám, azt, hogy kiválasztanék 1 ételt, amit megeszik, aztán semmi mást nem főznék. Soha.
Ha nekik lehet játszadozniuk veled, nehogy már te ne legyél benne a játékba.
A kedves férjed (aki gondolom sztereotíp otthonülős gyárimunkás alkoholista) magának nyugodtan elintézheti, hogy a táplálkozása miatt maximum 70 évesen, sörhasat eresztetten gurítsák a koporsóba, de a gyerekeidnél ezt nem hagyhatod. Eleve kenyeret nem kell otthon tartani, teljesen tönkrevágja az étrendet, üres szénhidrát, ha a férjed azzal eteti a gyerekeket, amikor főzöl valami zöldségeset, akkor el kell küldeni a bús pics@ba.
Elképesztően szomorú volt ezt olvasni amúgy, nálunk pici korunktól alap a sok zöldség és gyümölcs, a saláták, savanyúságok, az hogy magyaros kaja ritkán van, mert belepusztulsz ha folyton pörköltet zabálsz, lehet helyette olaszosan, franciásan enni, de érdemes odafigyelni a világ összes nemzetére a grúztól az amerikaiig. Valamit ki kell találnod, mert egy életre el tudod rontani a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!