Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főzzek ha a férjem nem...

Mit főzzek ha a férjem nem eszik az alábbiakat?

Figyelt kérdés

tejföl, túró, joghurt, sajt ,brokkoli, karfiol, tök, gomba, máj, mák, dió, meggy, káposzta, cukkini és van még jó pár, amit pl különböző formákban eszik, másba nem pl. almát nyersen igen, pl almaleves nem

nem lehet csípős, borsos, igazából kevés són, borson, pirospaprikán kívül semmilyen intenzív fűszer, pl. tárkony, kakukkfű, curry..stb

a sült hús, rántott hús, paprikáskrumpli félékből elegem van

2017. febr. 17. 20:17
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Hat akkor nezz vegig etlapokat, szemezgess.

Vagy egyetek csak ezeket. A gyerek ha ehes, nem igaz h nem eszik bele semmibe sem.

Nekem meg se fordult a fejemben finnyaskodni, megettem mindent. Ne vedd magadra, de a mai gyerekek igy szuletnek? Mert akkor nekem nem kell egy sem inkabb 😄

2017. febr. 17. 20:36
 12/37 A kérdező kommentje:
gyerekek nem esznek pl borsófőzeléket, lányom megeszi a sült szalonnát, fiam már nem...és a legrosszabb ha aférjem panaszkodik h miért nincs itthon semmi ehető kaja, meg le kell ültetni a gyereket és ha nem eszik, akkor nem kap mást. persze neki mindegy, mert kenyéren elvan...
2017. febr. 17. 20:37
 13/37 A kérdező kommentje:
leültem már a gyerekekkel főzni, imádnak hámozni, kavargatni, de enni nem eszik
2017. febr. 17. 20:38
 14/37 anonim válasza:
69%

miért nem eszik ezeket az ételeket?

és a gyerekek?

szerintem itt többről van szó, mint finnyáskodás

2017. febr. 17. 20:58
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Azert mert ezt latjak az apjuktol.
2017. febr. 17. 21:19
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
#15 a szamból vetted ki a szót. Az meg esik ha egy két dolgot nem esznek de ez csak is azért van mert az apjuk elöttük fintorog meg huzza a száját ha ő nem szeret valamit. Egyen apa külön és ne engedd hogy kenyérrel etesse őket mert a te főztöd szar alapon. Kezdj alap ételekkel és utána kóstoltasd meg velük a különlegesebb ételeket is.
2017. febr. 17. 21:35
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Én gyakran csinálom ezt:

karaj szeleteket kiklopfolok, besózom, borsozom őket. Paradicsomot, hagymát, paprikát szeletekre vágok. Egy tepsit kizsírozok, bele mennek a rétegek, szépen egymás mellé állítva (fektetve is lehet, mindegy): hús, rá hagyma, paradicsom, paprika. Sorban, míg tele nem lesz a tepsi. Alufóliát rá és mehet a sütőbe, míg meg nem sül. A sütés végén a fóliát leszedem, hogy pirulhasson kicsit. Jó kis szaftot ereszt, krumplival, rizzsel esszük. Mi nagyon szeretjük. Tudom, hogy ez is egy fajta sült hús, de a zöldségek feldobják, hátha bejön nálatok is (ha még nem csináltad)

2017. febr. 17. 21:50
 18/37 anonim ***** válasza:
95%
Tudod, ki fárasztaná magát!?! Éljen melegszendvicsen!
2017. febr. 17. 21:58
 19/37 anonim ***** válasza:
92%
En mar reg megmondtam volna apukanak magamet a gyerekek erdekeben...
2017. febr. 17. 22:00
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hangzik, hogy valamelyest te is átvetted a kákán csomó keresést tőlük. Megbolondulnék,ha így csicskáztatnának. "Éhes gyomor mindent bevesz. "
2017. febr. 17. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!