Kanbuliba milyen kaját főzzek?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok, olyasmiket írjatok légyszi, amit én is képes vagyok elkészíteni, és mennyiségileg akár 10-15 emberre is lehet készíteni.2016. ápr. 17. 19:07
1/11 anonim válasza:
Pörköltet, chilit, bolognait, kolbászos babot Piedone módra. :)
2/11 anonim válasza:
Baszasd ki a bográcsot a kertbe,aztán mehet egy jó paprikás krumpli! :) És azon sem kell izgulni,hogy jut-e mindenkinek.
3/11 anonim válasza:
meg a rizsfelfújt is nagyon finom esetleg valami mogyorókrémes vagy nutellás puding kis pezsi
jó szórakozást :)
4/11 anonim válasza:
Chillis babot, rakott krumplit - vagy csak vegyél sütnivaló kolbászt, hurkát/ opcionálisan oldlast - be sütőbe, két vekni kenyér meg egy vajling savanyúság mellé.
Férfis kaja, nem lehet elrontani, szinte mindenki szereti és sokat lehet belőle csinálni.
5/11 anonim válasza:
vörösboros marhapörkölt bográcsban, mellé fehér kenyér, savanyú és sör... vagy szalonnasütés és mindenki magának készíti
6/11 anonim válasza:
Pacalt vagy körömpörköltet csülökkel. Mellé sós vízben főtt krumpli, ecetes almapaprika, vagy más savanyúság.
ha pörköltet tudsz főzni, ezek is menni fognak. Időigényes, arra számíts, de igazi pasis kaják.
7/11 anonim válasza:
Amiket fönt írtak,esetleg fasírt,nem olyan nehéz vagy házi hamburger,tele lehet pakolni mindennel. Ha nem sikerül húspogácsát összehozni,akár készen is kaphatsz,csak ki kell sütni.
8/11 anonim válasza:
gumimaci, rózsaszín puncs puding csokigólyókkal, mini muffin, édes pezsi kacskaringós szívószállal
9/11 anonim válasza:
Melyik agyhalott pontoz le minden választ?
10/11 Alain Delon válasza:
Mindegy. Úgysem fogtok rá emlékezni, mit ettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!