Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főzzek ha a férjem nem...

Mit főzzek ha a férjem nem eszik az alábbiakat?

Figyelt kérdés

tejföl, túró, joghurt, sajt ,brokkoli, karfiol, tök, gomba, máj, mák, dió, meggy, káposzta, cukkini és van még jó pár, amit pl különböző formákban eszik, másba nem pl. almát nyersen igen, pl almaleves nem

nem lehet csípős, borsos, igazából kevés són, borson, pirospaprikán kívül semmilyen intenzív fűszer, pl. tárkony, kakukkfű, curry..stb

a sült hús, rántott hús, paprikáskrumpli félékből elegem van

2017. febr. 17. 20:17
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
88%

Azt főzd ami neked jól esik és úgy fűszerezve ahogy te szereted.Én a helyedben biztosan nem élném le úgy az életem, hogy nem tudok egy igazán jó ízűt enni.

Legfeljebb főzz neki külön. Ha nem tetszik neki főzzön magának.

2017. febr. 17. 20:23
 2/37 anonim ***** válasza:
50%

Rakott kaposzta, kihagyhato a tejfol.

Krumplis teszta.

Levesek, akamilyen. Foleg ha gazdag.gulyas, kelkaposzta Hozza palacsinta, langos, valami kelttwszta...

Mezes mustaros csirke

Country szelet

Rantott palacsinta rizzsel, neked tetszo sos toltelekkel

Hamandeggs

Melegszendvics

Fasirt

Stb...

2017. febr. 17. 20:28
 3/37 anonim ***** válasza:
97%
Amugy egyetertek elsovel.
2017. febr. 17. 20:29
 4/37 A kérdező kommentje:
engem ő már nem is érdekel, de a gyerekek se esznek szinte semmit. Szinte csak magamra főznék. Érdemes pl egy tökfőzeléket, túrós tésztát, rakott zöldbabot, rántott karfiolt lefőzni ha senki hozzá se fog nyúlni és jönnek hogy éhes vagyok? az apjuk nem áll le sütni főzni soha, inkább kenyeret eszik és azzal kínálja a gyereket. jól főzök amúgy, de finnyásak. nekem már elegem van belőlük
2017. febr. 17. 20:30
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Fözöl, ami neked tetszik és hetente egyszer megsütsz neki 3 kg húst neki, vagy fözöl egy 10 liter paprikáskrumplit.
2017. febr. 17. 20:31
 6/37 A kérdező kommentje:
nem esznek káposztát, mustáros dolgokat, a gyerekek pedig a tükörtojást, lányom a rántottát se
2017. febr. 17. 20:32
 7/37 A kérdező kommentje:
sőt a gyerekek még az kész, fagyasztott csirkenugettszett se eszik meg
2017. febr. 17. 20:32
 8/37 A kérdező kommentje:
férjem sem
2017. febr. 17. 20:33
 9/37 A kérdező kommentje:
férjem nem eszik kétszer ugyanazt, szóval az nem megy hogy lesütök nekik egy nagy adag húst és 3 napig eszi
2017. febr. 17. 20:34
 10/37 A kérdező kommentje:
ő már a munkahelyi menzán eszik, ha épp talál kedvére valót, legtöbbször a büfében köt ki melegszendvicsre vagy az anyja visz be neki kaját. szóvala a gyerekek nem evése aggaszt jobban, mert hármunkra már főzhetnék jókat, ha megennék
2017. febr. 17. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!