Mit csináljak? Nem tudok mit enni!
Ó én el tudom képzelni, hogy éhezne egy zsemlével, ezt írta s csak tudja, ő milyen. A párom is kegyetlenül éhezne a hatalmas reggelije nélkül, s van olyan, akinek napi 3 étkezésnél is több kell.
Persze nyilván minden egészséges ember kibírja evés nélkül egypár órán át, de azért rossz éhezni, a figyelmet is ronthatja meg minden.
(Nekem elég ebédelni, de megértem, hogy vannak másféle emberek.)
Volt egy szociológia tanárom. Neki volt egy mondása ami így szólt.
"Annyira szerencsétlen, hogy ha elküldenék a sivatagba 5l vízzel, egyszerűen szomjan halna"
Ébreszd fel a szüleidet, szólj a bátyádnak, kelj fel mikor a szüleid kelnek és kérj pénzt. Nagyszülők, kereszt szülők,
Rokonok. Keress otthon egy szelet kenyeret, kalácsot, kiflit bármit. Keress a hűtőben, kamrában bárhol elvihető ételt. Keress a nappaliban, bárhol pénzt. Kétlem hogy ne találnál minimum 300ft-ot. Stb stb stb addig tudnám írni amíg meg nem éhezem. De nem fog szerepelni közte, hogy "unatkozok, szóval a gyakorin trollkodok" szóval f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!