Nem rég költöztem barátomékhoz. Kb enni nem merek, szavam nem lehet. Mit csináljak? Költözzek?
Figyelt kérdés
Nem rég költöztem barátomékhoz. Rendesen fizetek 'lakbért', de enni alig merek. Most is csak reggel ettem. Barátomtól kb. minden nap megkapom, hogy nem otthon vagyok. Kb semmiben nem lehet szavam. Teljesen kivagyok már idegileg. Flusztrál ez az egész :( Mellesleg az anyjával se jövök ki túlzottan...
Szerintetek is költözzek?
2014. aug. 11. 19:56
4/25 anonim válasza:
miket mondanak neked, hogy még enni se mersz? hány évesek vagytok?
5/25 anonim válasza:
Ilyen közegben nincs értelme maradni.
6/25 anonim válasza:
Költöznék azonnal és ejteném az ilyen barátot.
7/25 anonim válasza:
Költözz, de ne holnap, hanem még ma..Milyen pasid van neked, te jó ég? Minek kellettél neki oda, költségmegosztó tényezőnek vagy élettársnak? Részvétem a megdöglött kapcsolat miatt.
9/25 anonim válasza:
Költözz, nem látnak szívesen. Ne várd meg míg kidobnak.
10/25 anonim válasza:
Költözz holnap el!
Milyen pasi az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!