Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy Mc Donald's-ot beperelték mert nem elég egészségesek az ételei?

Figyelt kérdés
Mutattak nekünk suliban olyan filmet hogy egy férfi beperelte Mekit mert nem egészségesek az ételei és ezt úgy bizonyította hogy egy hónapig csak mekis enni és innivalókat vásárolt persze hogy elhízott meg ment ilyen orvosi tesztekre előtte majd több nap eltételével is hogy bebizonyítsa hogy egészségtelenek a Mc Donald's kajái. Miért kell ezt a felhajtást csinálni ki írja elő azt hogy Amerikában vagy akárhol mindig Mekiben kell kajálnunk?
2010. márc. 18. 21:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
49%
igaza van a 22:34-esnek:) nehezebb hízni mint fogyni (mármint nekem biztosan) és ezért is eszek néha a mekiben, meg persze mert finom a sajtburger és a krumpli:) de más sosem eszem:)
2010. márc. 18. 23:26
 32/36 anonim válasza:

Ennyi erővel beperelhetné az összes húsfeldolgozó üzemet, ami felvágottat, virslit gyárt, mert tele van szójával meg adalékanyagokkal. De akkor már az italgyártókat is, meg az egész Földet, nem?

Senki nem kényszerítette arra, hogy megegye, vessen magára. Mindenki tisztában van vele, hogy a gyorséttermi kaja hízlal és nem tápláló. Aki állandóan ott eszik az ne panaszkodjon, mert ő megy be oda enni, ő fizet érte. Ennyi erővel csinálhatna magának vmi finom főtt ételt otthon is...

2010. márc. 20. 12:44
 33/36 anonim ***** válasza:
Hát én azóta nem eszem a mcdonaldsban mióta egyszer a sajtburger húsában egy muslincát találtam...
2010. márc. 23. 14:41
 34/36 anonim válasza:
Mondja már meg valaki, hogy egy fagyasztott zsemle, fagyasztott cuccokkal telerakva, hogy lehet friss?
2012. júl. 31. 23:07
 35/36 anonim válasza:
hát az egyik válaszoló igen hülye ( már bocsánat ) elkezdi hogy ott minden egézséges aztán ott minden a szemetesben végzi! Köztudott hogy a mekis kajákban tobb mint 2 százalék patkányhús van ( a többi persze mi más lenne mint tartósítószer ) hát csak mindenki mérgezze magát és majd meglátja 30 évesen hogy daganata lesz tőle és tisztra elhízik! szóval az az ember aki kiírta hogy a mekiben mindenki válogathat mert ott minden csak " egézséges" ( amugy szerintem ezt a szót a meki még soha nem hallotta )na az ehet azon a zsíros koszos helyen! én inkább belek egy kínaira vagy egy salira valahova mint hogy mérgezzem magam! Ht ennyi csá
2013. jan. 30. 13:58
 36/36 anonim ***** válasza:

Jó kör, hogy 2% patkányhús van benne :))) Ebbe úgy belegondoltál? :)

A meki feldolgoz mondjuk egy hónapban 100 t húst csak az egyszerű számolás kedvéért. Akkor ugye beszélünk 2 tonna patkányról. 2 tonna patkány igen tetemes mennyiség. Ennek a feldolgozása már annyira nem biztosítható kiskínai munkaerővel, így jó eséllyel valószínűleg van patkánypucoló "gyár" is. Tök hihető :)

Persze ha a patkány és a csirke vagy a patkány és a disznó hús feldolgozásának, előállításának a költségeit nézzük, akkor "jó eséllyel" a csirke és a disznó nyer. A meki meg egy olyan rendes cég, hogy a drágább, de ráadásul illegális technológiát választja :)))

Szóval maradjunk a "köztudott tény" helyett az "urban legend"-nél. :)

2013. jan. 31. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!