Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy Mc Donald's-ot beperelték mert nem elég egészségesek az ételei?

Figyelt kérdés
Mutattak nekünk suliban olyan filmet hogy egy férfi beperelte Mekit mert nem egészségesek az ételei és ezt úgy bizonyította hogy egy hónapig csak mekis enni és innivalókat vásárolt persze hogy elhízott meg ment ilyen orvosi tesztekre előtte majd több nap eltételével is hogy bebizonyítsa hogy egészségtelenek a Mc Donald's kajái. Miért kell ezt a felhajtást csinálni ki írja elő azt hogy Amerikában vagy akárhol mindig Mekiben kell kajálnunk?
2010. márc. 18. 21:32
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
ja és még annyit hogy a csávó megnyerte a pert.15F
2010. márc. 18. 21:34
 2/36 anonim ***** válasza:
87%

Ez Amerika, Amerikában mindenki perel, a legabszurdabb dolgokért is, és még nyer is komoly pénzeket.

Pl. a nő, aki betette a macskáját a mikróba száradni, természetesen felrobbant, ezek után beperelte a mikrohullámú sütő gyártóját, hogy a használati utasításban nem volt benne, hogy macskát nem lehet beletenni, és nyert...

2010. márc. 18. 21:43
 3/36 anonim ***** válasza:
75%
A csávónak igaza van.A meki kajái nagyon egészségtelenek,Én nem is eszek náluk.
2010. márc. 18. 21:43
 4/36 anonim válasza:
100%
Sztem te a Super size met láttad, de ha jobban odafigyeltél volna nem nyerte meg a pert mert ő McDonaldsos kajákat teljesen be akarta tiltattni de nem sikerült neki hanem csak annyi hogy betiltották az extra adagot ,ami hozzánk Magyarországra nem jutott még akkor el és nem is fog mivel betiltották.
2010. márc. 18. 21:50
 5/36 anonim ***** válasza:
36%

Ez egy jó nagy f@szság!!!...

Nézd meg a McDonalds weboldalán : minden ételnek fenn van a tápanyagtáblázata, semmivel nem egészségtelenebb, mint a Norbi-ételeké, SŐT!!! (Ezekben legalább nincs aszpartam, hidrogénezett margarin és mesterséges színezőanyag!)

Egy csomó salátás étel kapható a McD-ban, aki fogyókúrázni akar, válogathat.

Amúgy pár éve az én gyerekeimet is hülyítették ezzel a baromsággal az iskolában (úgy látszik, ki van adva a tantervben), és azzal is ijesztgették őket, hogy "haakólábavasszögetteszünkakkoraztszétmarjaakóla"...

Komolyan, ez egy AGYRÉM!!!

Direkt öntöttem egy pohárba kólát, beledobtam 2 vasszöget, nézzék meg a saját szemükkel, mikorra marja szét a kóla a vasszögeket?... SOHA!!!

1 hónap múlva szép fényesen vettük ki a szögeket a kólából, semmi baja nem lett!

Amúgy a kóla pl. 40 féle gyógynövény kivonatából készült, a kóladió (fő hatóanyaga) évszázadok óta használt gyógynövény az indiánok körében!!!

Ami a kólában ártalmas lehet, az a szénsav (de az a szódavízben is ugyanilyen ártalmas).

Arról kellene beszélniük a tanároknak, hogy az iskolai menzán adott moslék vajon mennyire ártalmas az egészségre???... (Rántásos főzelékek sz@rrá főzve, mócsingos húsok, disznózsíros ételek, stb.)

2010. márc. 18. 21:50
 6/36 anonim ***** válasza:
84%

Igaza van a macskás válaszolónak. amerikában minden fiszf@szért perelni lehet, pont ezért bele van gravírozva a visszapillantó tükörbe, hogy amit ön itt lát aza valóságban másmilyen lehet vagy valami hasonló szöveg. pont azért hogy ha valami hülye tolatás közben nekimegy a kukának, ne tudja beperelni az autógyártót, hogy nem figyelmeztették hogy atükörben a jobbra az igazából balra van :)

Eléggé demagóg az a film. Valóban egészségtelen a Mekis kaja, de az ember néha megeszik ott ezt-azt. Nyilván nem minden nap kell ott enni, és nem lesz baja az embernek.

2010. márc. 18. 21:52
 7/36 anonim ***** válasza:
72%

nem csodálom

sajtburgert kértem, és adtak sajtos pilótakekszet.

bigmakkot kértem, és adtak valamit amin éreztem hogy a zsemléje nem aznapi.

egyszem meg valami csirkés cuccot ajánlottak, de akkor mindegy mit eszek alapon mert éhség vezérelt, és nem volt hirtelen más táplálék. egy noname negyedosztáju büfé hamburgrerét töbre becsülöm.

2010. márc. 18. 21:52
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg próbálj meg 1 hónapon keresztül CSAK kizárólag a McDonalds-ból enni... (Reggeli, ebéd, vacsora)

Számold ki, ez mennyibe kerülne!!!! 8-o

Ez annyira extrém, kizártnak tartom, hogy valaki KIZÁRÓLAG heteken, hónapokon keresztül CSAK gyorsétteremben egyen, már csak anyagilag sem bírná...

2010. márc. 18. 21:56
 9/36 anonim ***** válasza:
83%

OFF 21.50-nek

Te sosem dolgoztál mekiben, igaz? Én sem, de a baráti, és ismerősi körömből nagyon sokan. Egymástól függetlenül ugyanazokat a szituációkat mesélték el, ami után nem sok kedvem van ilyen helyeken enni.

Pl. szerinted miért van az, hogy a hamburger szószokat csak fél napig (vagy még addig sem) lehet felhasználni? Tuti azért, mert teli van természetes, egészséges, fincsi dolgokkal... Hát hogyne. Ha leejtenek sütés közben egy hamburgerhusit, azt ne dobják ki, a "feletteseid" legyintenek egyet, és belerakatják a soron következő zsemlébe. Aztán az éjszakai műszakos srácok azzal szórakoznak, hogy a kávéfőzőbe olajat öntenek (ugyebár az akad dögivel), hagy fosson a vendég, meg beleköpnek a sajtburgerbe, és azon vidulnak, hogy a jóember milyen élvezettel eszi. És mindezt a mekiben meg lehet csinálni, ugyanis jópár étterem jóban van az ÁNTSZel. Mindez nem városi legenda.

Nem vagyok álszent, kb. negyedévente egyszer én is megfordulok ilyen helyeken, ahol fogyasztok is. De nem gondolom úgy, hogy igen, ez tök egészséges. Elég szomorú, hogy a gyermekeidet is ebben az általad helyesnek vélt szellemben neveled. Tényleg nem azt akarom mondani, hogy ne legyenek gyorséttermek, mert néha jó az, de abban sem kéne annyira biztosnak lenni, hogy ez a helyes és a jó, és a tanárok, meg az eü-s szakemberek hülyeségeket beszélnek.

2010. márc. 18. 22:04
 10/36 anonim ***** válasza:
23%

"...sajtburgert kértem, és adtak sajtos pilótakekszet..."

Te HOL jártál?!... Kamcsatkán?!

HOL van a McDonalds-nál pilótakeksz, te kretén?!

Előző napi volt a zsemle szerinted???... Hát, jobb ha tőlem tudod meg : a McDonalds-ban előírás, hogy a kajákat szemétbe dobják 10 perc után!!!! Minden friss és azonnal készül, ha nem adják ki x-percen belül, ki kell dobni!...

Nem tudom, te hol jártál, de szerintem még életedben nem voltál McDonalds étteremben!

2010. márc. 18. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!