Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy Mc Donald's-ot beperelték mert nem elég egészségesek az ételei?

Figyelt kérdés
Mutattak nekünk suliban olyan filmet hogy egy férfi beperelte Mekit mert nem egészségesek az ételei és ezt úgy bizonyította hogy egy hónapig csak mekis enni és innivalókat vásárolt persze hogy elhízott meg ment ilyen orvosi tesztekre előtte majd több nap eltételével is hogy bebizonyítsa hogy egészségtelenek a Mc Donald's kajái. Miért kell ezt a felhajtást csinálni ki írja elő azt hogy Amerikában vagy akárhol mindig Mekiben kell kajálnunk?
2010. márc. 18. 21:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
66%
Ha a nagymagyaros kajákat, tepertőt, szalonnát, disznópörköltet stb. zabálsz egész nap akkor is dagadt leszel. Ne foglalkozz vele.
2010. márc. 18. 22:28
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

"...Szerintem nem egy környéken lakunk ;-) Felénk ez a bevett szokás... "

Igen, én is erre tippelek... :-D

Nem kellene olyan rossz környéken laknod, mert igazából akkor ez káros az egészségedre, nem a McDonalds...

2010. márc. 18. 22:30
 23/36 anonim ***** válasza:
60%

22:26-nak

Vannak, akik hízni szeretnének! (Fogalmad sincs, milyen nehéz hízni, sokszor nehezebb, mint fogyókúrázni!)

De aki fogyókúrázik, annak nem muszáj sajtburgert ennie, ő egyen salátákat, többféle kapható a McDonalds-ban!

2010. márc. 18. 22:34
 24/36 anonim ***** válasza:
83%

Az a film úgy fejeződőt be, hogy elfogadták a hamburger törvényt. Ami lényege, hogy egészségtelen étel miatt nem lehet perelni.

Egészséges….hát az energiatartalma nem épp ezt mutatja.

Ápdétnorbi kajájában van ez meg az….mcd-ben is csak nem tüntetik fel.:)

X idő múlva kidobják…ah persze. Ezek szerint nem láttátok, amit én.:) Majd két órát rohadtak a leendő hambik 30C-on egy négysávos főút mellett, és nem egyszer. Új termékek: dízel benzines, környezetvédőknek E85-ös hambi.:)

2010. márc. 18. 22:42
 25/36 anonim ***** válasza:
61%
Nincsen baj a Mekis kajával szerintem. Néha mintha vizes lenne a kóla, de ez különösebben nem érdekel. Lehet, hogy holnap el is megyek enni oda, mert kaptunk némi kuponszerű cetlit, meg amúgy is híznom kell, mert elég vézna vagyok. Tényleg rettentő nehéz hízni. Néha majd' kidurranok, de csak nem megy.
2010. márc. 18. 22:47
 26/36 anonim ***** válasza:
69%
Nem azért hízott el, mert ezt ette, hanem azért, mert SOKAT evett, ezt szeretik elfelejteni. Én is volt, hogy gyakran ettem mekis kaját, de nem híztam el (nagy bánatomra még a normál súlyt se értem el, csak több évvel később, és mástól).
2010. márc. 18. 22:57
 27/36 anonim válasza:
61%
ez olyan hülyeség. nem muszáj ott enned,ha úgy érzed,akkor menj egy bio boltba,vásárolj be ott. ennyi
2010. márc. 18. 23:09
 28/36 anonim válasza:
52%

22:04-esnek

azért mert a te bárataidnak a barátai ilyen "jófejek",hogy így kicsesznek a vendégekkel,attól még nem kell általánosítani. amúgy meg nem hiszem,hogy egy ilyen nagy cég,vállalat ilyennel próbálkozzon,hogy odaadja a koszos húst. akkor meg minek fizetik a próbavásárlókat? ők éppen azért vannak,hogy szúrópróbaszerűen megnézzék a kiszolgálást,a kaját.

erről ennyit.

2010. márc. 18. 23:15
 29/36 anonim ***** válasza:
75%

Óh jajj :)

Hál'istennek elég közelről tudom, hogy "mi folyik egy Mekiben". És szerencsére nem azért, mert szakácskodom vagy kasszázom benne. Mondjuk úgy, hogy felügyelek egy minőségirányítási rendszert.

Szép dolog ez a mekiben minden csak frissen kapható "szlogen". Egy dolgot azért szükséges megjegyezni: Nem tehet mást az étterem. Ugyanis bizonyított, hogy pl. a sültkrumpli hajlamos szalmonellásodni két óra állást követően. Két lehetőség van: Vagy bevállalja a meki a szigorúbb gyártási folyamatot, vagy kidobja az előírt időn belül. Számára olcsóbb és egyszerűbb. EGY TÉVEDÉS, és annyi az egész licensznek. Tehát ezt elég komolyan veszik (pl. azonnali elbocsátás van, ha kiderül, hogy az előírt időn túl van tárolva az étel). De ismét mondom, nem azért, mert jajdejó a frisskaja, hanem azért, mert a Mc.Donalds SEMMI kockázatot nem hajlandó vállalni. Az ilyen jellegű kompromisszumkészsége teljesen nulla. Neki így éri meg, nem kell technológiai fejlesztés, gyártási szabvány módosítás stb.

2010. márc. 18. 23:18
 30/36 anonim ***** válasza:
80%

22:21-es válaszoló megnyugtatására mondanám, hogy, amit otthon főzel, abban se tudod, hogy mi van. Vagy szerinted minden fel van tüntetve a csomagoláson, vagy minden E számot ismersz? Sokszor olyan dolgot eszel meg, amit nem is ismersz.

Gondold el, hogy a dietetikai főiskalai karnak van egy allergiások számára kiadott lista, hogy mit ehetnek és ebben a minden éves felkeresés ellenére is max 50 gyártó garantálja, hogy bevizsgáltatja a termékét és vállalja, hogy semmi haszontalan és mellőzhető nincs benne. É még így sem 100%-os a biztonság. A gyerekem hosszú ideje diétázik ilyen probléma miatt és több mint fél éve tünetmentes olt egy dologra ugyanazt esszük mindig és most újra jelentkeztek a tünetek. Végighívtuk az összes termék gyártóját és mint kiderült a sonka tejszármazékkal van bevonva, hogy összeálljon, ami eddig nem volt és elfelejtették a csomagoláson feltüntetni. Vagy tudod, hogy mi van a maggikockában? Vagy azt hallottad, hogy a legtöbb fagyasztott terméket búzakivonattal teszik tartósabbá, és nem tüntetik fel, mert minek a parasztnak hadd hízzon a zöldségtől is. Vagy azt, hogy mit evett a csirke, amit ebédre megsütsz, és nem minden ürül ki a főzéssel.

Tehát nem biztos, hogy mindig az a jó, ami annak van kikiálltva. Vagy itt van Norbi cucc, annyira egészséges és jó, hogy nem fogyaszthatjuk, mert többszörös allergiás összetevői vannak. És nem vagyunk ezzel a problémával egyedül, mert csak a mi kis óvodánkban minimum 5 allergiás gyerek van.

A gyorséttermes kaják se egszségesek az is biztos, de minden éremnek két oldala van.

2010. márc. 18. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!