Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy Mc Donald's-ot beperelték mert nem elég egészségesek az ételei?

Figyelt kérdés
Mutattak nekünk suliban olyan filmet hogy egy férfi beperelte Mekit mert nem egészségesek az ételei és ezt úgy bizonyította hogy egy hónapig csak mekis enni és innivalókat vásárolt persze hogy elhízott meg ment ilyen orvosi tesztekre előtte majd több nap eltételével is hogy bebizonyítsa hogy egészségtelenek a Mc Donald's kajái. Miért kell ezt a felhajtást csinálni ki írja elő azt hogy Amerikában vagy akárhol mindig Mekiben kell kajálnunk?
2010. márc. 18. 21:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
91%

21.56-nak és megint OFF

Az amerikai meki tök más, mint a magyar. Nálunk valóban elég drága, viszont ott a néger segédmunkások, és az alsóbb rétegek esznek ott, mert náluk a meki olcsó.

(Bocsánat, ma sok a gondolat)

2010. márc. 18. 22:05
 12/36 anonim ***** válasza:
79%

És lecsukták a Mekit 10 évre? Vagy mi a büntetése? =D

Egyszer voltam ilyen nyílt nap izén, ahol bementünk a hűtőbe, meg csináltunk sajtburgert (előttem leejtettek egy kiló sajtot a földre, azonnal kidobták, lehet, hogy előre megszervezték, hogy lássuk, milyen tiszták)Meg van ilyen órájuk és beszámozzák a kajákat, hogy x perc után ki kell dobni, ha nem veszik meg. Az volt a legcikibb, mikor kérdezték, milyen gyakran járunk Mekibe, mondom "hháátt ömm évente kétszer" A dolgozóknak van egébként egy tökjó tv-jük, amit nézhetnek szabadidejükben, úgyhogy, lehet, hogy én is Meki dolgozó leszek =D

2010. márc. 18. 22:13
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
ja bocs, látom már előttem leírták, amit mondtam, nem láttam =D
2010. márc. 18. 22:14
 14/36 anonim ***** válasza:
95%
350 meg 400 forintos órabérért? Te tudod....
2010. márc. 18. 22:14
 15/36 anonim ***** válasza:
74%

22:04-nek

Bocsi, de ha választanom kell, akkor inkább a McDonalds-ban eszem, mint az iskolai menzán... :-P

És a McDonald-ban nyitott a konyha, nem lehet "csak úgy" hamburgerekbe köpködni, leejteni, stb.

A szószokra is ugyanaz az előírás vonatkozik a McDonalds-os technológiában, mint a hamburgerekre = mindig FRISSNEK kell lennie, x-perc illetve x-óra után kidobandó és frissre cserélendő!

Amúgy nekem meg több rokonom dolgozik éttermekben (neves, színvonalas éttermek!) inkább ők mesélik, hogyan köpnek a vendég kajájába, ha az reklamál valamiért, vagy ha leesik a hús, felteszik a vendég tányérjára, illetve a maradék kajákból tálalnak fel az új vendégnek...

(Ezt a hátsó konyhán könnyedén megcsinálhatják és meg is csinálják!)

Hidd el : a McDonalds-os ételek semmivel sem egészségtelenebbek, mint bármelyik más étel, akár az otthon készült sem jobb!!!

2010. márc. 18. 22:15
 16/36 anonim ***** válasza:
97%

ez a 3 megdonádszos (ha jobban tetszik Mc Donald's-os) eset volt. sajtospilótakesz, néhány falatnyi sajtburger volt. az a bigmakk -nak meg tényleg olyan volt a zsemléje mintha reggel vett zsemlém este enném meg. a csirkés cucc meg nem volt annyira rossz . de inkább az kreténség ha ételel pazarolunk.

-egy kretén kamcsatkáról-

2010. márc. 18. 22:19
 17/36 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nem egy környéken lakunk ;-) Felénk ez a bevett szokás...

Én csak azt írtam le, amiket olyan emberek meséltek, akiknek nem állna érdekükben kamuzni (diákmeló, szintén 350es órabérért). Nyilván egy profitorientált multinak az minden érdeke, hogy a vendég minél egészségesebb, frissebb és jobb minőségű kaját kapjon. Naná. Nem meggyőzni akartalak, ha neked ez a jó, edd azt. Nekem azért még mindig jobban esik az a kaja, amit én főzök meg, és tudom, hogy valójában mi van benne.

2010. márc. 18. 22:21
 18/36 anonim ***** válasza:
77%

"...Az amerikai meki tök más, mint a magyar. Nálunk valóban elég drága, viszont ott a néger segédmunkások, és az alsóbb rétegek esznek ott, mert náluk a meki olcsó..."

Csak az a baj, hogy a Kérdezőt ITT hülyítik ezzel a szöveggel a suliban és nem az USA-ban...

2010. márc. 18. 22:23
 19/36 anonim ***** válasza:
92%
Én csak sajtburgert és sültkrumplit eszek, ha odamegyek, pofátlanság, hogy a kecsapért pénzt kérnek, azt ingyen kéne adni, ha megveszem a krumplijukat!
2010. márc. 18. 22:25
 20/36 anonim válasza:
76%
Itt előttem állította valaki hogy egészséges a mekis kaja viszont ha megnézed egy sajtburger 380kcal tehát megeszel 5öt 1 nap és máris híztál vmennyit.
2010. márc. 18. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!