Furcsa étkezési szokások/kajakombinációk?
Neked vannak olyan szokásaid az étellel kapcsolatban, amelyre más esetleg rácsodálkozik? Pl. eszel együtt bizonyos kajákat, amit más együtt undorítónak/furának/szimplán rosszízűnek tartana, vagy vannak-e ételek, amiket bizonyos okok miatt csak az általad meghatározott módon fogyasztasz? Mindjárt leírom a sajátjaim, és akkor érthető lesz :)
- mustárral/majonézzel eszem a pizzát, a ketchupot nem szeretem rajta
- imádom a savanyúságok levét
- vegetával eszem a paradicsomot, ill. undorodom a már régebbi paradicsom magjaitól (a friss, még kemény paradicsom magjai okésak)
- reggelire nem tudok zöldséget enni, se tízóraira, az ebéd az első, amiben lehet zöldség
- szeretem villával enni a joghurtot
- és kanállal enni rizst
- mikor kiürül, mindig szétvágom a tejes/gyümölcsleves dobozt, mert idegesít, hogy marad az alján
- kissé olvadtan szeretem a túrórudit
- minden teát tejjel iszom
Hetes, nagyon vicces a párod :D
"-minden étel, ami olyan, mint a menzamoslék"
Ezen konkrétan fetrengek :D :D
Minden zöldséget szeretek nyersen, párolva, főve, stb.
De savanyúság formájában semmit sem tudok megenni, még a szagától is hányingerem lesz. És az olyan salátákat sem tudom megenni, amiken ecet van. Attól is hányingerem van.
Ez alól kivétel a fejes saláta. De nem értem, hogy ha azt megbírom enni ecettel, akkor mástól miért van hányingerem, akkor is, ha csak rá gondolok. :)
néha csinálok rántottát a mikróban
5 éves fiam múltkor az önkiszolgálóban tükörtojást kért tarhonyával
anyósom úgy csinálja a rántott húst hogy liszt-tojás-liszt-tojás, ezért olyan lesz mint a bundáskenyér, szerintem gusztustalan
Sok mindent leírtatok már előttem, amit én is hasonlóan csinálok, de van még néhány:
a tükörtojást, mindkét oldalán sütve szeretem és majonézzel meg mustárral egyszerre eszem
a hurkát csak füstölten, sütve és szintén majonézzel és mustárral
spagettit csak, csokit csak akkor eszek, ha van otthon valami szénsavas üdítő, esetleg ásványvíz,
imádom a bundáskenyeret és a füstölt sült kolbászt, de miközben sülnek a szaguktól rosszul vagyok...ja és a bundáskenyeret is mustárral majonézzel szeretem
Imadom a sajtos-cukros tesztat, föleg ha a sajt kicsit ra van olvadra a tesztara.
A zöldsegek 90%at utalom, de megfözve, összeturmixolva es megfüszerezve kepes vagyok barmit megenni. (Igy pl imadom a brokkolit, amire normal allapotban ra se tudok nezni.)
Öcsem paprikaval eszi a nutellas kenyeret.
Anya az eletet is kiszivja a huslevesben levö csontokbol. :)
UI. Azert vannak itt erdekes szokasok...:D
7-es vagyok:
a párom szerint a liszt-tojás-liszt-tojás panír, azért lehet jó, mert nem kell hozzá kenyér. Szerintem furi.
A menzamoslék az a kaja aminek olyan szaga van, mint gyerekkorunkban a menzán. Beléptünk az ebédlőbe és tudtuk ma is éhen maradunk.
Mondjuk a párom a kórházban is megette az olyan rakott krumplit ami CSAK krumpliból állt. Most mentegetőzik, hogy éhes volt nagyon. És megjegyezném, hogy engem műtöttek, Ő csak elkísért. :)
Szegeden volt ehhez szerencsénk, na ott olyan kajákat adtak!
Én colat bármikor tudok inni, hajnalban éhgyomorra is.
Régebben ettük úgy a mirelit szalámis pizzát, hogy sütöttem bacont tükörtojással és ráraktam amikor már majdnem kész volt, és így mindenestül kicsit vissza a sütőbe.
a túró rudit mélyhűtőben tartom, és még félig fagyott állapotban eszem. :)
simán leöblítem az őszibarackot tejjel, másnak ez egyenlő a cifrafosással, nekem vasból van a gyomrom :)
a tökfőzeléket csípős gulyáskrémmel imádom.
cigizni csak úgy tudok élvezettel ha mellé ihatok valami cukros löttyöt vagy kávét.
a virslit ketchuppal és mustárral eszem, de mindig összekeverem a kettőt, és úgy mártom bele.
minden reggel almával indítom a napot, ez viszont inkább egyfajta rituálé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!