Mi az az étel/ital amit régen nagyon szerettél, de már nem forgalmazzák sehol?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 21:19
31/43 A kérdező kommentje:
valaki emlékszik a trópusi ízesítésű Solero jégkrémre?fincsi volt az is...
2009. szept. 11. 22:50
32/43 anonim válasza:
Emlékszem rá és imádtam! De pl ilyen a Magnumnak az a limitált kiadása, ami belül epres, kívül fehércsokis, talán az öt érzék közül volt vmelyik.
33/43 anonim válasza:
A meggyes habjoghurt, nem szeretem a joghurtot, de abból rengeteget be tudtam falni :)
34/43 anonim válasza:
És még valami eszembe jutott: Carte Door meggyes fagyi. Nem az, amit most lehet kapni, hanem a régi fajta, amiben egész meggyszemek voltak. Nyammmmmm... :p
35/43 anonim válasza:
12:55
lehet, fogalmam sincs. :D
de az is lehet, hogy babapiskóta volt, nem emlékszem.
36/43 anonim válasza:
Az is elég kellemetlen amikor a finom megszokott magyar termékeknek megszüntetik az itthoni gyártását, és sz..r külföldit importálnak helyette! pl. sokáig nem lehetett magyar Pilótát kapni! Mondjuk hálistennek ezt megint gyártják itthon is!
37/43 anonim válasza:
De a gabonapelyheket is lengyelből hozzák, pedig sok márka magyar találmány!
38/43 anonim válasza:
A mókus csokit én is szerettem, és a Leó jégkrémekre emlékszik vki? Csak három ízben lehetett kapni, de én imádtam!
Meg a danone-gyümölcsözön joghurtot, a danonde-kid rudit.
Volt régen vmi joghurt-féleség, amit fel kellett kavarni, az alján volt az "íze", azt is imádtuk.
A váras csokit lehet kapni, meg van retro-tejcsoki is, és tényleg olyan mint rég,szerintem. A pici kockákra rá van írva, hogy Szerencs :-)
A nestlé csoki is jó volt, és a chokito, hmm ...
39/43 anonim válasza:
A Tere-Fere keksz. Vaniliás és csoki bevonatos a hátulja.
Vagy a TV-keksz (fehér és barna keksz volt benne) - a doboz formája volt Tv alakú. A kekszes dobozok hátulján meg kivágható formák voltak.
40/43 anonim válasza:
Tere-fere létezik még, kekszben nem vagyok biztos, de a "chips" még a mai napig van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!