És a sportsajtra emlékszik valaki? Hát az valami isteni finom volt!!
2009. szept. 10. 22:20
12/43 anonim válasza:
Panna cotta ízesítésű Jogobella... Istenem de imádtam... Csak nem lehetett tovább forgalmazni vmi összetevő miatt ha jól tudom.
2009. szept. 10. 22:21
13/43 anonim válasza:
a Mókuska csoki tényleg nagyon finom volt! :)
a váras már nem annyira, de nagy szeretettel gondolok rá, mert Nagypapámtól sokszor azt kaptuk a tesómmal. :)
(amúgy újra gyártják, Bp.-en az Örsön lévő Match-ban láttam nemrég, csakúgy, mint a Vadász csokit, de biztos a többi Match-ban is van)
2009. szept. 10. 22:24
14/43 anonim válasza:
Igen!!!!!!!Panna cotta ízesítésű Jogobella. én is imádtam!de különben egy csomó olyan finomság van amiknek közel nem olyan az íze mint régen volt!úgy hogy számomra azokat is "ki vonták a forgalomból" pl:csokis roló,:((((((((
2009. szept. 10. 22:31
15/43 anonim válasza:
Váras csokit én is láttam nemrégen, a Ferenciek terén :) Volt belőle a betűs, meg rajzfilmes változat is. Amúgy szerintem maga a csoki Szerencsi volt benne (régen)...
Kubai narancs, Csokistej
2009. szept. 10. 22:41
16/43 anonim válasza:
Volt egy keksz amin a Pom-pom című mese szereplői voltak. Mármint nem a csomagoláson, hanem magán a kekszeken. Tarantella, vagy valami hasonló neve volt... És a kígyócukor :).
2009. szept. 10. 22:43
17/43 anonim válasza:
Első vagyok: Eszembe jutott még egy nagy veszteség: az Útitárskrém.
2009. szept. 10. 22:43
18/43 anonim válasza:
a kekszekről jut eszembe, emlékeztek, volt olyan keksz is, aminek a doboza alján ki lehetett vágni egy madárformát. talán gólya volt? nem tudom...
egy nagy, meg egy kicsi madár volt.
2009. szept. 10. 23:09
19/43 anonim válasza:
Én régen tök szerettem azt a tubusos májkrémet :D Csak most már sehol nem lehet kapni :D ilyen sárga tubusos volt fini volt nagyon :(:s:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!