Van olyan étel, amit régen kifejezetten utáltál, de most meg épp ellenkezőleg, imádod és akármennyit meg tudnál enni belőle?
Figyelt kérdés
Én régen nem bírtam megenni az olajbogyót és a gombát, most meg már fanatikusan imádom őket.
23L
2011. jan. 1. 13:27
1/7 anonim válasza:
Én a sárgadinnyével vagyok így. Régen utáltam, most pedig nagyon szeretem, de a rizses hússal azóta sem barátkoztam meg. Külön a rizst és a pörköltet megeszem, de úgy összekeverve, pl. ludaskását, azt nem.
2/7 anonim válasza:
Nekem a spenót ilyen.
De csak ahogy anyukám csinálja :)
3/7 anonim válasza:
Szintúgy a gombával vagyok így :D A majonézt se szerettem... olyan furcsa volt az íze, mostanában viszont eléggé megszerettem.
4/7 anonim válasza:
Én régen a krumplifőzeléket utáltam, meg nem ettem volna semmi pénzért. Most meg már üresen feltét nélkül is megeszem. De minden főzeléket szeretek. Viszont a sárgadinnyét régen sem szerettem és ma sem, és a halnak a szagát is utálom.
5/7 anonim válasza:
spenót, sóska, finomfőzelék, rakott dolgok
ma már imádom, alig várom hogy megin spenót legyen:D
6/7 anonim válasza:
sárgadinnye, spenót, kefír. ezeket utáltam régen, most meg a kedvenceim. de pl a zöldbabot imádtam kiskoromban most meg rá sem bírok nézni. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!