Mi az az étel/ital amit régen nagyon szerettél, de már nem forgalmazzák sehol?
Chokito,Caprisonne mozart golyo kaphato Svàjcban a mai napig,itt élek,ezért tudom.Kérdezö,te tetted fel valamelyik nap,hogy hol lehet kapni Yes csokit,stb?:)
Nekem ami hiànyzik az Duo csoki,lehet nem emlékszetek,de volt citromos,és csokis.Nàpolyi szerü.
És a piros Nestlé csoki,màrmint piros papiros.
Sajnos sokmindennek nem olyan az íze, mint régen-pl. a néger csók és a vaníliás-mazsolá krémtúró mostani kóstolásra nagy csalódás volt.
A váras csokit a 9. ker-ben e Tűzoltó utcáról nyíló CBA-ban lehet kapni, meg a Kálvinon van egy éjjel-nappali ott is-sőt ott párizsi kockát is:-)
A mókusos csokit én is nagyon szerettem-tényleg hasonlított a sport szeletre.
23:09!
Nem a zamat kekszre gondolsz? Meg a derbi keksz
Én a Winner jégkrémet nem lelem sehol:)
11:46... Pehelycukornak hívták, és talán még most is / már megint van:
"zacskós, szivószálas sió ivólé, amit a végén fel lehetett fújni, és kipukkasztani.:)Bedeco kakaopor:)
illetve ami szerintem borzasztó volt,és örülök h nincs forgalomban már, az a csokis mackósajt.nemtudom ki emlékszik rá.brrr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!