Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik az az étel amelyik...

Melyik az az étel amelyik legtöbbször van nálatok, vagy amelyiket legtöbbször főzöd?

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 20:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
húsleves - 2 éves kisfiam bármikor bármennyit megenne belőle, úgyhogy az szinte mindig van itthon
2011. okt. 16. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Rántott hús krumplival - öcséim imádják. Én is, csak a paníros-olajos cucc miatt nehezen emésztem. :(


De nem főtt étel: kakaós csiga, azt mindhárman szeretjük.

2011. okt. 16. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Főzni? Asszem a tejbe rizs/árpa/köles, ezeket minden héten eszek 1-2x. Krumplit is ugyanígy, hetente 1x-2x. Sütni pedig legtöbbet párolt zöldségeket szoktam.
2011. okt. 16. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

sült krumpli - minden nap

marhapörkölt rizzsel - hetente

2011. okt. 16. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Pizza. Nem telhet el úgy hét, hogy ne ettünk volna egyet családilag. Van, hogy én csinálom, van, hogy rendeljük, de mindig van.
2011. okt. 16. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
a pörkölt :)
2011. okt. 16. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Borsópörkölt nokedlivel, tojásos nokedli, tejberizs, rizsfelfújt, rakott krumpli, sajtos-tejfölös makaróni..(csupa fogyókúrás kaja - ez látszik is rajtam...)
2011. okt. 16. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Grillezett csirkemell salataval.
2011. okt. 16. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

a hagyományos magyar konyha ételeit főzöm leggyakrabban, bár próbálom változatossá tenni. pl a pörköltfélék mindig másféle húsból, kölönböző tokányok, mindig más ízesítéssel

a rántotthúsok is mindig más állat húsából, és kölönféle praktikákkal (pácolva, sajttal stb. ) fasírtok is gyakran készülnek egyben tojással, vagy pogácsának.a köretek is hagyományosak, petrezselymeskrumpi, sültkrumpli, krumplipüré, rizibizi, gombás rizs.

gulyás, babgulyás, húsleves, raguleves, palócleves.

hétközben paprikáskrumpli, lecsó tojással, krumplistészta,

tepsis krumpli, rakottkrumpli stb...

a m indig másféle hús, azt jelenti, hogy egyszer pl marhalábszár, legközelebb csirkepaprikás ,mondjuk:)

azért ezeket úgy variálom, hogy két egymást követő hétvégén ne legyen ugyanaz a menü.

2011. okt. 17. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kezdő háziasszony vagyok..most a csirke-ragulevesre kattantam rá, nagyon finomat tudok, ha rajtam múlna egész héten ez lenne.

Nekem kedvencem a csilis bab, férjemnek a csirkemell, bárhogy elkészítve. Rántani ritkán szoktam, nem szeretek sem panírozni, sem olyan sok olajban tocsogó ételt sütni.

2011. okt. 17. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!