Honnan tudjam, hogy a kolbásznak ehető-e a héja vagy sem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 00:02
1/22 anonim válasza:
Szerintem szedd le, az a biztos!
2/22 A kérdező kommentje:
1. Végülis egyetértek! :)
2. Az a baj, hogy leszedhetetlen. Mégis rajta van. Ez azt jelzi, hogy igazi bél, és ehető? Mert a műbél gondolom könnyebben lejönne. Vagy nem így van? A csomagolásán nincs feltüntetve erre vonatkozó információ, hogy le kéne róla húzni bármit is.
2012. febr. 29. 00:53
3/22 anonim válasza:
Hát, ami nem jön le, azt meg szoktam enni. Még élek, úgyhogy nem hiszem, h bármi problémát okozna.
Bocsi, h nem tudok építő jellegűbbet írni!
4/22 anonim válasza:
valószínű igazi bél, de ha le akarod szedni tedd a kolbászt 2 percre vízbe. Akkor a bél megszívja magát és könnyen le tudod húzni
5/22 anonim válasza:
Mert ha a műbelet megeszed akkor mi bajod lesz? Átmegy az emésztőcsatornán, és kijön a végén. Élelmiszernél még műbélhez sem használhatnak semmilyen "mérgező" anyagot.
6/22 tetro válasza:
Amelyik lejön azt le kell szedni, amelyik nem azt meg kell enni. Ez a szabály :D
7/22 A kérdező kommentje:
Akkor jó!
Csak olyan rágós ez a kolbász, nem tudom, hogy a héja okozza-e. De azt hiszem, sz.r az egész. Ilyet legközelebb nem veszek.
Szerintetek melyik kolbász a legfinomabb?
2012. febr. 29. 02:13
8/22 bánomisén válasza:
Tedd hideg víz alá azt a darab kolbászt, amit meg akarsz enni, még áztatni sem kell, csak egy néhány másodpercig folyatni rá a vizet, utána könnyen lejön a bőre.
9/22 A kérdező kommentje:
Jó, majd holnap kipróbálom. :)
2012. febr. 29. 02:17
10/22 doboszoli válasza:
Azt hittem a vizes technológia az én "szabadalmam", de látom mások is alkalmazzák.
Működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!