HOgy lehet a csillagtököt megpucolni? Nekem sose sikerül olyan kemény a héja . Tipp?
sajna félbe se tudom vágni nme hogy cikkezzem..na majd párom ő erősebb talán ugyis kell még pár alap anyag.
Ezt akarnám belőle csinálni:
Rácos patisszon receptje, elkészítése
A patisszont (csillagtököt) meghámozzuk, kettévágjuk, és a magját kiszedjük. A húsát kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kissé besózzuk, és letakarva fél óráig állni hagyjuk. Ezután szűrőbe rakva lecsepegtetjük, és a patisszont kevés olajban megsütjük. Egy kisebb tepsit kibélelünk a patisszon felével, erre rakjuk a kicsumázott, csíkokra vágott zöldpaprikát, majd szeletelt paradicsomot rakunk rá. Erre karikákra vágott vöröshagymát rakunk, majd meghintjük a laskára vágott, főtt-füstölt tarjával. A patisszon maradékával az egészet betakarjuk, leöntjük a tejföl és pirospaprika keverékével. A tetejére hajszálvékony bacon szeleteket fektetünk. Forró sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a tejfölt a patisszon magába nem szívja, a teteje szép piros nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!