Ehető a narancs héja?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 19:36
1/5 anonim válasza:
Szia!Cukrozott narancshéj nagyon finom!
2/5 anonim válasza:
Igen, csak ne felejtsd el, hogys benne van a rengeteg konzerváló meg az érlelő - tartósítógáz amit a hűtőházban kap.
3/5 anonim válasza:
Elméletileg igen, de az importnarancsok héja rengeteg méreganyagot tartalmaz, azt nem szabad megenni. Ha mindenáron cukrozott narancshéjat akarsz enni, biopiacon szerezz be vegyszermentes narancsot.
4/5 anonim válasza:
A citrom és a narancs héját be szokták spriccelni egy speciális szerrel. Ezáltal én nem javaslom az elfogyasztását. Bár bevallom, hogy a narancshéj belét én mindig kirágom!
-illéspityu-
5/5 anonim válasza:
Nekem a baratom meselte,hogy amikor matek kulonorara ment akkor a tanar az ora elejen mindig megpucolt egy narancsot aminek a hejat megette a finom gyumit meg a diakoknak adta, kicsit furi lehet igy nyersen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!