Van olyan étel, amit nagyon nem szerettek?
Figyelt kérdés
Akár utáltok. És miért? (Lehet csak egy hozzávaló, pl. bab, lehet kész étel, pl. sóskafőzelék, de lehet gyümölcs vagy valamilyen ital is.)2009. máj. 15. 13:27
31/35 anonim válasza:
a tojást meg szíros cafatos-csimbókos húsokat, a csipkebogyót.
32/35 anonim válasza:
én a sárgaborsó-fözeléket, a tökFózeléket, töklevest, tojáslevest, a sóskát, májat (rántott, föttet egyaránt), pacalt, rühellem. Ki nem állhatom......... S egyáltalán nem eszem sertéshúst... még a szagától is okádék vagyok (nálam is a menza örökíttette meg magát...)... Brrr... Azóta sem tudok hozzányúlni, mert messziröl megérzem azt a gyomor-felfordító szagot........
33/35 anonim válasza:
Nekem nagyon sok ilyen van: máj, gomba, hal, pacal, tengeri dolgok, véreshúsok, csípőspapria...
34/35 anonim válasza:
Évente megkóstolom a feketeribizlit, de sosem ízlik.
Palócleves, azért, ami benne van (disznóagy), velős pirítós, üveges gomba, ecetes vagy majonézes ételek, csokitorta (a cukrászdai).
35/35 anonim válasza:
Pörkölt, rágós porcogós húsokkal. Pfujj.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!