Van olyan étel, amit nagyon nem szerettek?
Figyelt kérdés
Akár utáltok. És miért? (Lehet csak egy hozzávaló, pl. bab, lehet kész étel, pl. sóskafőzelék, de lehet gyümölcs vagy valamilyen ital is.)2009. máj. 15. 13:27
1/35 anonim válasza:
Utálom a főzelékeket kivéve a borsót. Meg azért még van sok de mert elég válogatós vagyok.
3/35 anonim válasza:
A pacal pörköltet utálom,de nagyon.
4/35 anonim válasza:
gombának minden fajtáját,pacalt,tökfőzeléket
5/35 anonim válasza:
Lencsefőzelék, ránézni se szeretek egy óvodáskori rossz "élmény" miatt.
Nem rajongok a paprikás csirkéért sem, egyszerűen nem szimpatikus.
6/35 anonim válasza:
Tej,Pacal pörkölt,máj,lecsó.Ezekbe sosem kóstolnék bele valószínű,kivéve ha az életem függne tőle.Ill.a lecsó kivétel,mert a levével nincs gondom + a kolbásszal,csak a főtt paradicsommal és paprikával.
7/35 anonim válasza:
sóskát azt utálom,paprikát,paradicsomot,uborkát.
8/35 anonim válasza:
A zsíros tyúkhúslevestől kiakadok...italban a sört nem szeretem.
9/35 anonim válasza:
A vadast utálom de nagyon, menzás rossz élmény miatt.
10/35 anonim válasza:
Én a pacal és néhány tengeri herkentyű kivételével szinte mindent megeszek,ha jól van elkészítve.Nem vagyok nagyon válogatós,régebben finnyásabb voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!