Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan étel, amit nagyon...

Van olyan étel, amit nagyon nem szerettek?

Figyelt kérdés
Akár utáltok. És miért? (Lehet csak egy hozzávaló, pl. bab, lehet kész étel, pl. sóskafőzelék, de lehet gyümölcs vagy valamilyen ital is.)
2009. máj. 15. 13:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

lecsó

bármilyen kaja amiben van látható belesütött paradicsom /paprika

sóska

rizs

2009. máj. 15. 15:38
 22/35 anonim ***** válasza:
98%
Hát én ehhez képest lehet igénytelen vagyok de én szinte mindent megeszek ha jól elkészítik/tem. Talán a mazsola az amit hanyagolok.
2009. máj. 15. 16:04
 23/35 anonim ***** válasza:
98%
Én a belsőségeket a pacalt és a bőrt nem eszem meg. Gyümölcsökben pedig a narancs, egyszerűen rosszul leszek már az illatától is.
2009. máj. 15. 16:09
 24/35 anonim ***** válasza:
73%
Van egy két dolog amit az életbe meg nem ennék: kakasherepörkölt, pacal.Meg még egy két ilyen undokság. Egyébként mindent szeretek, és nálam egy emberben az egyik legutálatosabb tulajdonság a válogatósság.
2009. máj. 15. 17:29
 25/35 anonim ***** válasza:
79%

Én szinte mindent szeretek, ami kiválóan van elkészítve. Jöhetnek a különlegességek, és a mezei magyar ételeket is.

Nem hinném, hogy igénytelen lennék, sőt! A tengerparton megveszek a garnéláért, a tintahalért, kagylóért, itthon meg jöhet a pacal, a kakashere, velő, zúza, máj, szív is, a halászlé, bármilyen pörkölt, főzelék, leves is. Kifejezetten vadászom az egyedi ízeket, alapanyagokat is.

A szalontüdő, a paradicsomos káposzta és a zsíros, kövér húsok nem ehetők számomra, de más nem jut eszembe.

Békát is ettem már, nagyon finom, de lehet, a rovarokkal, kígyókkal távol keleten bajban lennék, de ha valaki elvinne oda, szerintem azokat is megkóstolnám, annyira szeretek utazni és új ízeket kipróbálni.

Igazi ínyencnek tartom magam:)

2009. máj. 15. 17:51
 26/35 anonim ***** válasza:
78%

Nálam az lenne az 1szerűbb,hogy mit szeretek.

De ha mindenképp kel válaszolni akkor a zöldbab bármilyen formában.

2009. máj. 16. 15:27
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Én a diót, a mákot, az aszalt gyümölcsöket, a kristálycukorba hempergetett gumicukor csodákat, az összes cukrászdai édes habos süteményt, meg végül is szinte mindent ami édesség. Például egy szelet oroszkrém torta láttán biztos kidobnám a taccsot.
2009. máj. 16. 21:40
 28/35 anonim ***** válasza:
Csontos húsok, belsőségek, pacal, hal, kelkáposzta, zeller, tejszínes, vajas krémes sütik.
2009. máj. 17. 14:28
 29/35 anonim ***** válasza:
Én bármilyen fura nem utálok semmit.
2009. máj. 18. 20:08
 30/35 anonim ***** válasza:
A sertés,és marhahúst,a pörkölteket,és a krémes-cukros sütiket nem szeretem.
2009. máj. 18. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!