Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan étel, amit nagyon...

Van olyan étel, amit nagyon nem szerettek?

Figyelt kérdés
Akár utáltok. És miért? (Lehet csak egy hozzávaló, pl. bab, lehet kész étel, pl. sóskafőzelék, de lehet gyümölcs vagy valamilyen ital is.)
2009. máj. 15. 13:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%

Imádom: pizza, spagettik, palacsinta, tengeri herkentyűk, lasagne, saláta (hirtelen ennyi jutott eszembe)

Utálom: Tökfőzelék (óvodás koromban egyszer kihánytam azóta gyűlölöm), spenót, de a sulist nem szeretem, mert az mosogatólé-ízű, pacal (addig szerettem még nem tudtam miből van), babfőzelék---> sulis, innvalóból pedig a fanta chinotto-t. Olaszországban ittam, és nagyon sz@r volt...

2009. máj. 15. 14:32
 12/35 anonim ***** válasza:
95%
A shrimp, salmon, csirkesziv, velő, tüdő, vese és tökfőzelék nálam a tiltólistán vannak. Meg sem kóstolom őket és hányinger kerülget, ha itthon a családnak el kell késziteni.
2009. máj. 15. 14:32
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Én az almát utálom,egyszerűen még a szagától is hányingerem van,képes vagyok bárhol megérezni,és felfordul tőle a gyomrom!!Ne kérdezd az okát,nem tudom,miért alakul ki bennem ez!!A párom a mazsolával van ugyanígy,pedig a szőlőt szereti,és a belőle elkészített bort is!! :)
2009. máj. 15. 14:50
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

az összes alkoholféle,pacal pörkölt(suli miatt),

husi tokány,ez is suli menza miatt, mert találtam benne kukacot..=((

zsíros hurkák,kolbászok és a sushi.

2009. máj. 15. 15:06
 15/35 anonim ***** válasza:
83%
tengeri herkentyűk,zöldség zöldje
2009. máj. 15. 15:07
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
tökfőzelék,zöldbabfőzelék és amit a legjobban gyülölök az a méz. Egyszer elhánytam magam a szagától:-D
2009. máj. 15. 15:12
 17/35 A kérdező kommentje:
Hát, ez érdekes! Én pl. a lecsót imádom, a spenótot is, a pacallal sincs semmi bajom. De akkor leírom, én mit utálok: rántott máj, MÉZ (nekem is felfordul a gyomrom már a szagától is-azt hittem, ezzel csak én vagyok így :-) ), fahéj, sóska. A kedvenc fagyim a mochito, de italban iszonyatos.
2009. máj. 15. 15:25
 18/35 A kérdező kommentje:
Ja és amit kifelejtettem: sárgaborsófőzelék sült virslivel (kollégiumban minimum hetente adták... BRRR), és a feketeribizli.
2009. máj. 15. 15:28
 19/35 anonim válasza:
95%
nekem nagyon sok van...egy kettőt felsorolok: kelkáposztafőzelék, tökfőzelék, gombás ételek, diós ételek, brokkoli :S, párolt dolgok, és a főtt répa 8ezt csak egy kis része, sasjna válogatós vok
2009. máj. 15. 15:31
 20/35 anonim ***** válasza:
97%
Rizs, és hal, ezeket óvodáskoromban utáltam meg, egyik napról a másikra.(legalábbis anya szerint) Amit még nem szeretek az a pacal.
2009. máj. 15. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!