Mit reggelizzek? A férjem elvitte az utolsó zsemlét, én meg nem tudok kiugrani sehova, mert alszik még a kisbabám és éhen halok.
ha nem eszek, annak az lesz a vége, hogy leesik a vércukrom és rosszul leszek.
:(
éhes vagyok és enni akarok!!!! :DD
nincs a tegnap sütiből, elvitt 8 tojást!!!
köszönöm a jó tanácsot, de én is szeretem a paprikát, :)
nem laktam egyébként jól, úgyhogy most várom, hogy felébredjen a kicsi, és lehet megeszem az áfonyás-almás bébiételét. (az áfonyától úgy is tartottam)
:)
Én három hete nem eszem kenyeret meg péksütiket. De jól el vagyok sajton, paradicsomon, tejfölön, joghurton meg zabpelyhen és lekváron reggel. (nem mind egyszerre)
"gondolgodjon"
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:15
Talán gondolkodjon. Elég gonosz vagy. Bosszúálló magyar.
:(
nincs otthon egy kis rizs vagy krumpli, tészta?
tudnál csinálni tejberizst, vagy magában vegetás vízben megfőzöd hozzá mehetne a sajt és a paprika, vagy főtt krumpli kis sóval/vajjal6sajttal, sajtos tészta
valami levespor, gyümölcs vagy zöldség?
vajkrém, sajtkrém, felvágott? hozzá akármilyen sós vagy édes keksz? pici babának sincs babapiskóta vagy valamilyen étel? mert ha lenne több te is tudnál enni belőle?
máskor ne hagyd ennyire kifosztani alap élelmiszer-1-2 zacskós, tésztás leves, 1 kilo zabpehely, cukor, liszt, tartós tej, gyümölcslé, paradicsomlé, pár szem krumpli, konzevr borsó, kukorica, bab, lencse, konzevr készétel, rizs, tarhonya, tészta, szószpor, májkrém, tonhalkonzerv, pászka-vésztartalék kenyér helyett, lekvár, müzliszelet, keksz mindig legyen otthon ha megszorultok ezek jól jönnek
a 65 %-os 8,43-nak!!!! Te még sohasem gépeltél el egyetlen szót sem??? akkor nagyon fa@a gyerek vagy!!
a bosszút, meg viccnek szántam, de Te meg egy humortalan,
valószínű nem magyar vagy!!!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!