Mit reggelizzek hajnal 3 és 4 között?
Az a helyzet, hogy jövőhéten délelőttös leszek és 5kor kezdődik a műszak. De mivel 1 óra az út, ezért hajnal 3 kor kelek és kb 9kor van lehetőségem először enni, de addig szerintem nem bírom ki.. Sajnos amúgy is kissé érzékeny vagyok reggelente nem bírok sokat magamba tuszkolni ezért kellene valami gyors és nem túl nehéz kaja amivel el is vagyok addig.
Köszi a tippeket előre is.
Én vacsorázni szoktam akkor :)
A reggeli kajával én is úgy vagyok mint te.
Ha tudom, hogy muszáj reggeliznem, mert különben sokáig nem tudok enni, akkor nekem a következő 2 dolog válik be:
1. Gyümölcsöt összeturmixolok (ha kell az állaga miatt, akkor vízzel vagy kefir, joghurt, tej is jó) és müzlit rakok bele.
2. A Jó Reggelt kekszeket is meg tudom enni, vagy ezeket a Kinder Pingui szerű kajákat.
zabpehely kásánal felfőzve gyümölccsel, tejjel/jogrhuttal, így finom, meleg állagút reggelizel, ami szerintem jobban elfog telíteni
teljes kiőrlésű pékáruból készült szendvics is jó
puffasztott búzaszeletek ivójoghurttal/kefírrel
tudsz vinni magaddal jó reggelt kekszeket, müzliszeleteket, túrórudit, kinder szeleteket, esetleg csokit is néha-néha
pogácsák teával, de turmixokat is tudsz csinálni és elvinni magaddal(gyümölcs, tej, zabpehely)
zabpehelyből nagyon finom kekszeket lehet sütni, és akármilyet érsd úgy hogy lekváros, gyümölcsös, fahéjas, kókuszos, túrós, magvas stb ezt joghruttal, kefírrek negenni nagyon finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!