Nem akartam magam sajnáltatni. Vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben élő emberek. Nem volt még olyan hónap az életemben 15 éves korom óta, amikor ne dolgoztam volna, különben már rég hajléktalan lennék. Mondjuk ennyire közel még nem voltam hozzá sose, hogy azzá váljak. De majd megoldom, mint eddig is. Jelenleg nyelvet tanulok, hogy külföldre tudjak menni, remélem sikerülni fog, mert az albérlet már nem fog visszavárni.
Sajnos nem az étkezés okozza, de ha az okozná, akkor sem tudnám megoldani jelenleg a minőségi étkezést. A hatalmas élelmiszer infláció előtt se volt egyszerű, de azóta kezelhetetlen a helyzet. De szerintem ezt nem kell magyaráznom senkinek.
Mondd le az internetet, előfizetéseidet, add el a telefonod stb. és rögtön lesz pénzed.
#37 Nincs semmilyen előfizetésem, a szomszéd megengedte, hogy használjam a netét. Van egy 6 ezer forintos feltöltőkártyás telefonom, és egy használtan vett 10 éves laptopom. Enélkül nem tudnék tanulni nyelvet, így nem fogom eladni. Más értékem meg nincs.
De nem akarok versenyezni abban, hogy mennyire rossz nekem. Csak érzek egy kis ellenszenvet az irányomba. Ilyen "akinek nincs semmije, az annyit is ér" típusút.
#39 Én elfogadom, hogy neked jó Magyarországon élni. Én is szeretném, ha jól tudnék élni itt.
Azért akarok elmenni, mert itthon már komolyan fenyeget az a veszély, hogy hajléktalanná válok. Ha mondjuk eltörne a lábam és nem tudnék dolgozni 2 hónapig, nem tudnám kifizetni az albérletet.
Szóval mielőtt történne ilyen, egyszerűen muszáj egy olyan helyre mennem, ahol esetleg tudok egy kis tartalékot is képezni, és esetleg a kormány ad valamilyen féle segítséget, ha kilátástalan helyzetbe kerülök.
Koreaiul jól beszélek és az a tervem, hogy megtanulok angolul, és koreait tanítok majd angol nyelven.
Bár gondolom a chatGPT ezt a területet is megtépázta, de ha van annyi pénzem belőle, hogy minden nap tudok enni meleg ételt és van hol laknom, az nekem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!