Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Minden nap eszel meleg ételt?

Minden nap eszel meleg ételt?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 15:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ebédre mindig.
tegnap 06:23
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Alap.

Mind én, mind a párom szoktunk főzni, és ha nem otthon vagyunk ahol épp nem lehet, akkor meg elmegyünk valahova enni.

Nekem kell is, bogy tele legyek. Ha csak hideget ennék, sokkal többet nasizok, kávézom, ami ilyen mértékben nem jó, és nem is olyan érzet mint a főtt étel.

tegnap 07:36
 23/27 anonim ***** válasza:
88%

19-es: ilyen hülyeségeket hogy tudsz összehozni? SOk ismerösöm csak nyers ételeket eszik, és semmi bajuk.

Ha az illetönek végbélrepedése lett, akkor vagy a szexuális szokásaival van gond, vagy nem fogyaszt elegendö rostot, és/vagy nem iszik elég folyadékot!

tegnap 07:37
 24/27 anonim ***** válasza:
33%

Sterillé tesz? A főtt étel?!

Tudom hogy vannak rossz szakácsok, de azért ennyire? Mit a jó eget főztél bele, hogy már fel se áll?

tegnap 07:43
 25/27 anonim ***** válasza:
Igen, ebèdre, nèha vacsira is. Annyira nem szeretem a kenyeret, igyekszem csak reggelire enni.
tegnap 15:56
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem, azt eszem, amihez épp kedvem van és ez nem meleg étel minden nap. Néha csak salátához van kedvem, néha valami pékárut veszek pl vajas croissaint vagy valami baguette és mellé paradicsom, uborka, camambert, mozzarella stb. A maradék napokra főzök valamit, de nem eszem _minden nap_ főtt ételt.
ma 00:48
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen, általában minden nap. Kivétel, amikor kiküldetésen vagyok a munkám miatt. Ez havonta kb. 2-6 nap között változik.
ma 04:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!