Nálatok minden este van meleg vacsora? Ha nem, miért nem? Ha igen, mi szokott lenni és ki készíti el?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 18:09
1/32 anonim válasza:
Kb sosincs
Meleget ebédelünk, ( bár azt később3 körül mindig)
Minden másnap főzünk, mindig mást, és gyakrabban főzök én, mint a férjem, mert én jobban szeretek. Ilyenkor ő mosogat
2/32 anonim válasza:
egy héten 1 napon nincs meleg étel vacsoràra,akkor általában tosztot vagy melegszenvicset készít a párom. a hét többi napjàn én főzök(mint feleség), meleg ételt mert nekünk igy jo.
3/32 anonim válasza:
Igen, van. Nagy átlagban én főzök, mert imádok főzni és időm is van rá egy gyerek mellett, a férjem mikor hazaér, inkább a gyerekkel játszik. De kb. heti 1-2x ő is szokott, még csak most tanulja, de lelkes, és sok mindent tud már. A reggelit mindig ő csinálja, az ebédet rendeljük, a vacsorát pedig így osztjuk el. A kis étkezések gyümölcs, müzli, ilyesmi. :) Nekünk így megfelelő.
4/32 anonim válasza:
Igen, mindig meleg vacsora van. Kulfoldon elunk, itt a gyerekek nem kapnak ebedet az iskolaban, csak szendvicset visznek magukkal. Igy este eszunk egyutt fott etelt. En fozok szinte mindig, havonta egyszer-ketszer az anyosom. Az etlap eleg valtozatos, nagyjabol egy atlag haztartasban eloforulo ebedre keszulo etelekkel azonos. Leves nagyon ritkan van, azt nem szeretjuk.
5/32 anonim válasza:
Meleg vacsora általában úgy van, hogy szinte minden nap főzök és ami ebédről marad, azt esszük. Vagy rántotta, tejbegríz, melegszendvics, ilyesmi, ha ez annak számít. Amúgy általában hideget eszünk vacsira.
6/32 anonim válasza:
Fogadtál a haverokkal, ki éri el először a 0%-t? Normális, intelligens ember nem beszél így. Mondom ezt olyan feleségként, aki főz otthon. De neked nem főznék, az is biztos.
7/32 anonim válasza:
Igen. Minden nap mást eszünk. Étteremből hozatjuk. (Napi 10-12 óra munka után nincs erőm főzni) vasárnap szoktam én főzni, valami húst körettel, salátával.
8/32 A kérdező kommentje:
Írnátok pár példát hogy miket főztök? Főzeléket, tésztát pl?
2014. júl. 2. 18:22
9/32 anonim válasza:
Pizza és spagetti minden este. Nincs is annál jobb :D
10/32 anonim válasza:
Sült húst, (a férjem elég húsos típus), szereti a zöldséges barnarizst, paprikás törökrizst, kuszkuszt, pörköltet, rántott/sült zöldségeket, de szoktam lasagnet, pizzát is csinálni, alkalmanként. Tésztaféléket ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!