Minden főétkezésre meleg étel?
Miért ne?
Én minden étkezésre több főtt/sült ételt eszem, mert más opcióm nincs.
Idő? Mióta kell ahhoz sok idő, hogy az ember megfőzzön pl. 80 dkg sárgaborsót (pár perc meló) egy csomó rizzsel (szintén) és azt egye napokig, alkalmanként 2 tükörtojással? Persze néha mást, mert bár ez egész jó összetételűnek hangzik, valami csak kimarad s az ember nagyobb változatosságra vágyik. S én sem ilyen egyszerűen eszem, csak mondtam egy kissé sarkított példát.
Mit enne mást az ember? Kenyeret? Sokan azt is magunk sütik (én is), az is ugyanúgy időigényes (bár nem nagyon, a kenyér kevés meló és idő, könnyű is, szóval elég hálás dolog)...
Vannak pofonegyszerű és ropppant időigényes ételek, akár hőkezelt, akár nem. Nekem nyers étrendre nem lenne időm s amúgyis macerás. Megsütök pár tojást és kész a remek étel, nálam így működik. A könnyed zöldségételek már melósak, nem sokáig tartanak s akkor sem laktatnak, valami rendesebb étel is kell melléjük, de nekik is megvan a szerepük.
Kérdező, teljesen jó ez így, ha jó étrendet ad. Nem azon múlik, hogy főtt vagy sem. Mindig főtt vagy mindig nyers étel, bármelyik lehet jó s persze a normál ember vegyes megközelítése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!