Nálatok gyerekbarát (6,4,5éves), meleg barát főt étel mi volt lesz ma?
Annyira nincs ötletem, hogy mi legyen a vacsora(nálunk ez a fő étkezés, pláne a melegben)
Vendég is érkezik, nem kell hasra essen a kajától, de azért mégse egy sima kukorica sali legyen csak...
Valami olyanra fáj a fogam amit lehetne bazicsípősen és persze csípős nélkül is készíteni, és ha lehet jószerivel csak a fazékba dobni és kész is...:D
Csak en nem ertem?
Miert nem lehet ket mondatot ertelmesen, lenyegretoroen, elore megfogalmazva leirni?
Ha jol ertem olyan etelt szeretnel, ami gyereknek is jo, a vendegnek is, es lehet csipos es edes is.
Legyen pizza eros alappal, egy pedig a gyerekeknek.
Csak te.
Vendég érkezik: ne csak valami gyors kaját dobjak össze lásd kukorica saláta, vagy vajas kenyér.
Legyen csípős(mint a csilis bab), de ha nem csípősen készül, akkor is teljes értékű étel
Pizza mióta gyorsan elkészíthető kaja otthon?
Én teljesen értem, Lanfear mindig így ír, írt:)
Chilis bab, melegszendvics krémekkel, kentucky fűszeres csirkecomb.
Paprikás krumpli omlettel? így még nem is hallottam :)
Ma is tanultam valamit.
A lecsót már ellőttem a héten, pedig jó az.
Lecsó, carbonara volt a héten, meg már nem emlékszem mik
Apropó milyen nap is van... Két beteg gyerek mellett az egy hét szabi összefolyik:(
Szoval ez ertheto? Nálatok gyerekbarát (6,4,5éves), meleg barát főt étel mi volt lesz ma? 😃
Jol van, biztos en vagyok tudatlan, es ez megfelel a mai trendeknek 😃
Pizza nalad meddig tart? Amig kel a teszta, felvagod a feltetnek valot, lereszeled a sajtot, es 20 perc alatt megsutod.
Kapaszkodj meg, van amugy kelesztes nelkuli pizzateszta is...😃
A mai menu:
Cukkinikremleves
Csirkemell birsopurevel
Puding
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!