Vannak baba-anya barát munkahelyek? Hogyan találhatnék gyorsan munkát?
Figyelt kérdés
Sajnos nem állunk jól anyagilag , sok a problémánk (most ha lehet nem kérek a szent beszédből, hogy akkor minek vállaltam a gyereket, meg biztos roma vagyok, nincs meg még a 8 osztályom sem stb stb... -vagy egy éve kiírtam valamit, és valaki ezzel támadt rám- )így szeretnék dolgozni , már felvették a bölcsibe , így a gyerekkel napközben nem lenne gond.Csak sürgös lenne munkát találnom, mert család segítő által kértünk adósságrendezést és kérnek önrészt és a gyesből, meg a mentes összegből (bankszámlán a letiltás után kötelezően rajta hagyott öszeg) ezt nem tudjuk megtenni, hiába vállal majd édesapám plusz munkát, az nem lesz elég. Így szeretnék én is dolgozni.Előre is köszönöm a segítéget.2015. aug. 6. 10:09
1/3 anonim válasza:
Bakker és mi a végzettséged?
Nem mindegy, hogy pék, bankár vagy agysebész vagy.
2/3 anonim válasza:
Erre így nem lehet válaszolni. Milyen végzettséged van? Hol laksz?
3/3 anonim válasza:
Szia! Mekibe és Burgerba mindig keresnek embert.S ha hajlandó vagy műszakozni azonnal felvesznek szerintem.Én is jelentkeztem,de sajnos az éjszakát nem mertem bevállalni igy nem hivtak be. De próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!