Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nálatok gyerekbarát (6,4,5éves...

Nálatok gyerekbarát (6,4,5éves), meleg barát főt étel mi volt lesz ma?

Figyelt kérdés

Annyira nincs ötletem, hogy mi legyen a vacsora(nálunk ez a fő étkezés, pláne a melegben)

Vendég is érkezik, nem kell hasra essen a kajától, de azért mégse egy sima kukorica sali legyen csak...

Valami olyanra fáj a fogam amit lehetne bazicsípősen és persze csípős nélkül is készíteni, és ha lehet jószerivel csak a fazékba dobni és kész is...:D

2015. aug. 7. 17:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
Igen. A gyerekek 6, ill. 4 és fél évesek. Olyat főzne, ami melegben sem macera, megkívánja az ember stb.
2015. aug. 7. 17:36
 12/19 anonim ***** válasza:
23%

Kedves 9-es, elküldenéd nekem a kelesztés nélküli pizzatészta receptjét, meg azt, ami neked bevált?

Köszi szépen, ha megteszed. :)

2015. aug. 7. 17:43
 13/19 A kérdező kommentje:

Ha nem írom be a gyerek korát, akkor ez első keresztkérdés hány éves(egy hiba nem raktam a 6, 4,5 közé szóközt, véletlen vessző lett csak) meleg barát(amit az egyik válaszoló írt, ne legyen fél nap katlan elkészíteni, jól is essen.) Hiába jutott eszembe a pacal csülökkel,ha nehéz, baromira lassú elkészíteni.

Pizza készítés, mivel glutén érzékeny van a családban, plusz candida diéta van, ezért liszt féleség, élesztő nincs itthon, ha sütni akarok előre eltervezem, utána nézek a pontos receptnek, bevásárolok hozzá liszt féleségeket(ami nem a szomszéd kisboltot jelenti), majd nekiállok, és ha a vásárlás tovább tart egy lázas és egy hasmenő gyerekkel 5percnél, az nem buli, nagyon nem nyugtatja az ember romos idegeit.

2015. aug. 7. 17:47
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

Latod Lanfear tudsz te, ha akarsz. 😃

A pizzateszta: [link]

Kipobalt recept, mukodik.

2015. aug. 7. 17:58
 15/19 anonim ***** válasza:
46%

Én egy másik válaszoló vagyok (másik 86%-os), de ne haragudj, a gluténérzékenységet sosem tudtam volna kitalálni.

És a "mi volt lesz ma" is vicces, a "főt"-et meg hagyjuk. :) Értem én, hogy elírtad, meg siettél, meg kimaradt a szóköz, meg a / jel, de a válaszoló erről nem tehet. Tényleg furán írtál. Nem mondom, hogy érthetetlen, de első látásra nem teljesen érthető.

2015. aug. 7. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
Köszi!
2015. aug. 7. 18:04
 17/19 anonim válasza:
100%
Nekem a "meleg barát"-ot sikerült kicsit nehezen értelmezni, de ez nyilván az én hibám :)
2015. aug. 7. 18:07
 18/19 anonim ***** válasza:
46%

meggyleves hidegen sok tejszínhabbal (én a Cserpes tejszínhabját ajánlom)

sült hús/rántott sajt rizssel

2015. aug. 7. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:
23%

Tegnap volt:

Csirke hús leves, a főtt hús mellé lehet valami mártást: fokhagymás-tejfölös, vagy sajt-mártás. Esetleg egy vadas mártás.

Most lett kész:

Rácponty. A hozzávalókat összedobtam egy tepsibe, és be a sütőbe... kész is percek alatt, ha a krumplit nyersen az uborka-szeletőn szeled vékonyra, és úgy rakod össze, akkor percek alatt kész az egész.

2015. aug. 8. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!