Most minden nap főzeléket kell ennem, de miért?
Figyelt kérdés
A történethez hozzá tartozik hogy szociális alapon köz étkeztetést kapok. De nem is ez a lényeg. Hanem az hogy ezen a héten már egy más után harmadszor főzeléket kapok. Kedden kukorica főzeléket, szerdán sárgarépa főzeléket, (Ma) csütörtökön zöldborsó főzeléket. Hónap meg majd ennek 3 keverék főzeléke lesz? Az még ok. Hogy főzelék. Mert szeretem a főzelékeket. Na de amikor egymás utáni napokon csak főzelék. Na de miért csak főzelék?szept. 19. 10:01
41/46 anonim válasza:
Illetve azokat mások megeszik, ennyi főzi nem fogy el. Például bölcsiből vagy oviból viszik a maradékot.
42/46 anonim válasza:
Mondjuk azt nem ertem, hogy miert itt kerdezed ezt meg, es nem a szällitotol, vagy az önkoritol mert mi honnan tudhadnänk, hogy te miert ezt kapod?!
43/46 A kérdező kommentje:
42-es! "és nem a szällitotol," A szállító csak szállítja! De nem a szállító készíti el. És nem az önkormányzat főzi. Hanem egy külsős cég, amely az önkormányzattal van szerződve. Egyébként ma megint főzelék volt. Ma zöldbab főzelék, vagdaltal volt.
41-es! Közvetlen a konyhától kapom a kaját! Nem ovodából, nem iskolából. Hanem nagyüzemi konyháról úgynevezett menza konyháról kapom. Egyébként: Royal Menza Kft. 1103 Budapest, Kőér utca 5.-ből kapom a kaját. Onnan jön a futár hölgy is.
szept. 24. 16:56
44/46 anonim válasza:
Kedves kérdező, azóta megkérdezted már a menzát?
45/46 A kérdező kommentje:
Menzának nem tudom az telefon elérhetőségét. A telephelyre meg civil nem léphet be. Igy megkérdezni nem tudtam. De minek is?
szept. 25. 10:23
46/46 anonim válasza:
royalmenza@gmail.com
Minek megkérdezni? Már ne haragudj, de a gyakorikérdéseken miért kérdezted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!