Mennyit és miket szoktatok enni egy nap?
És ma pl. mit ettetek/fogtok enni?:)
Én reggelire parenyicás-párizsis melegszendvicset, tízóraira 2 túrókrémet(az egyik mangós, a másik meggyes - nyamm:D), Ebédre egy Maggi Bögrés sajtkrémlevest és 2 tacos tortillát...
Vacsi még nem tudom mi lesz, anyumat megvárom, talán hoz almát <3 (tegnap este egy kilót megettem :D)
Jó étvágyat mindenkinek, és szép napot!:)
17:18!:D hát bocsi:D
amugy sztem is keveset eszel[őő nem tudom hanyas]de hát irigyellek h kibirod:D amugy kedves kérdező köszi h kitetted ezt a kérdést,tök jól elvok azzal h ezeket olvasgatom:$xD
Reggeli: 3 májkrémes-pritamin paprikás zsemle mackó sajttal, tejeskávéval
Ebéd: 10 dkg (10 db) fornettis sajtos mini pogi
Uzsonna: 1 sajtos perec
vacsi: gorgonzolás-spenótos-tejszínes penne tészta lesz
De jó ide visszatérni mindig :D:D Még mindig az vagyok, aki "keveset eszik"
Mai kajám:
Reggeli: 1 pohár tej [ez az alap :D]
Tízórai: Csokistej, egy Cerbona müzli szelet, kb 5-6 db sós keksz
Ebéd: Fél tányér marhapörkölt tésztával
Uzsonna: -
Vacsora: Pizza lesz. Na, most ebből kivételesen enni fogok =)
Sziasztok ismét :D
Én is leírom a mai fantasztikus menümet :D
Reggelire csináltam surimis-parenyicás melegszendvicset jó sok ketchuppal (furán hangzik, az is volt, de finom :D)
Ebéd - 7 db alma... Jól van, imádom :D
Uzsira 1 alma..
Aztán most egy jó hajtós edzés után rágom az első almám (mi mást..) és még vár 2, de vettem valami cappuccino-t, ami isteni finom (Rossmannos) és abból még megittam uzsira egy csészét meg most.
Amúgy meg vagyok fázva... Borzasztó ez az idő :(
Szép estét ismét, és köszi a válaszokat :D
Nyamm :D
Keveset evő: te mindennap pizzát eszel vacsira?
Eddigi kajám:
Reggeli: 3 zsemle gépsonkával, vajjal, paprikával.
Tízórai: csokipudingos croassan
Ebéd: 1 zsemle szintén gépsonkával, vajjal és paprikával lesz
Uzsonna: kivi lesz
Vacsora: kókusztejben készült, ázsiai fűszerezésű pulykacsíkok sült krumplival lesz
Utolsó: Ha visszanéznél, láthatnád, hogy kb 5x-6x írtam már, és abból 2 volt pizza vacsi, a többiben pedig SEMMI. :D
A "keveset evő" voltam.
Igen, azt tudom :D De te konkrétan a vacsit kérdezted :P
Amúgy ez olyan rendes pizza volt, a többi meg csak az, amit szeletenként lehet venni =)
reggeli: lekváros bukta
tízórai: 2 alma
ebéd: ilyen szárított kenyérdarabkás leves xD meg gombás tejszínes husi tésztával
uzsi: 2 alma
vacsi: lencsefőzelék sültvirslivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!