Egy kínai étteremben miket lehet enni?
Sosem voltam még, és kínait sem ettem. A barátom el akar vinni egy kínai étterembe de én nem eszem meg a húst, az a kérdés hogy vannak ott vega kaják is???
Nem akarom lemondani mert így is olyan ritkán visz el bárhová is, de az is olyan illúzióromboló ha én nem eszek semmit mert csak hal van meg csirke, vagy ha turkálok a kaja közt...
Elvileg van vega jellegű kinai étel (lásd tofu), de persze minden étterem ételkínálata kicsit eltérő. Kérdezd meg, hova mentekj, keress rá a neten, és láthatod a kínálatot.
Üdv!
Pl: nézegethetsz itt is:
Azt mondják: kínaiak minden négylábút megesznek. Kivéve az asztalt és széket. Ezen kívül is hihetetlen sokszínű a kínálat.
Félre a viccet, több ezer fűszert, fűszernövényt használnak. Mesterei a vega-kajáknak. Rizsa biztosan lesz...
mondjuk azt se értem miért egy kínaiba akar vinni mikor tudja hogy nem eszem meg a húst
:D
köszi a válaszokat
Nagyon ajánlom a "Szerzetesek eledele" nevű étket, ami gyakran megtalálható a kínálatban, nem tartalmaz húst (csak zöldségeket (beleértve a gombát) és kimondottan mértéktartó a fűszerezése is.
Majd írd meg, hogy hogy sikerült a "kínaizás"! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!