Kínai étteremben hogy csinálják az ananászos csirkét?
Figyelt kérdés
Próbáltam itthon reprodukálni, de valahogy nem jött össze. Ami recepteket meg neten találok az végeredményben nem is hasonlít arra, amit kapok, se ízre, se külsőre. Ötletek?2010. jan. 12. 17:29
1/2 anonim 



válasza:





azért, mert az igazit macskából csinálják :-)
2/2 anonim 



válasza:





Amennyire én tudom keményítővel sűrítenek az állag úgy alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!