Étteremben hogy csinálják a palacsintát? Mitől olyan könnyű a tésztája?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 20:48
4/6 anonim válasza:
Meg még sokat számít ha szénsavas ásványvizet raksz hozzá mértékkel.
5/6 anonim válasza:
Nekem az otthoni is pehelykönnyű. A titok, kevés olaj a tésztába,víz, hog ykönnyebb legyen+ teflonserpenyő, az alá is csak minyuri olaj.
6/6 anonim válasza:
Szódavízzel! De ha nincs szóda, akkor buborékos ásványvízzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!