Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Étteremben hogy csinálják a...

Étteremben hogy csinálják a palacsintát? Mitől olyan könnyű a tésztája?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
tojáslé, egy éttermes voltam
2010. szept. 10. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
tojáslé?
2010. szept. 10. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2010. szept. 10. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Meg még sokat számít ha szénsavas ásványvizet raksz hozzá mértékkel.
2010. szept. 10. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem az otthoni is pehelykönnyű. A titok, kevés olaj a tésztába,víz, hog ykönnyebb legyen+ teflonserpenyő, az alá is csak minyuri olaj.
2010. szept. 11. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Szódavízzel! De ha nincs szóda, akkor buborékos ásványvízzel!
2010. szept. 11. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!