Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen fajta gombát és sajtot...

Milyen fajta gombát és sajtot tesznek feltétnek étteremben a pizzára?

Figyelt kérdés
Mitől olyan finom?:) (És a pizzatésztát hogy csinálják meg hogy nagyon vékony és puha?...)
2010. okt. 14. 23:50
 1/3 anonim válasza:
100%

TESCo-st

am en ettem egy nagyon jo pizzeriaban videken es a pizazeria mellet volt PROFI es abol hoztak az alap anyagot ilyen olcsobb dolgokbol volt de nagyon finom volt :)

ebol is latszik nem az alap anyag a lenyeg hanem a hozza ertes

2010. okt. 15. 00:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A pizzatészta receptje jobb helyeken hétpecsétes titok!!!Soha nem fogod megtudni,mitől olyan finom a tészta!De kisérletezni lehet otthon;) Sajt az mozzarella,vagy msáfajta sajt,a gomba meg sztem csiperke.
2010. okt. 15. 00:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csiperke és trappista
2010. okt. 15. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!