Milyen fajta gombát és sajtot tesznek feltétnek étteremben a pizzára?
Figyelt kérdés
Mitől olyan finom?:) (És a pizzatésztát hogy csinálják meg hogy nagyon vékony és puha?...)2010. okt. 14. 23:50
1/3 anonim válasza:
TESCo-st
am en ettem egy nagyon jo pizzeriaban videken es a pizazeria mellet volt PROFI es abol hoztak az alap anyagot ilyen olcsobb dolgokbol volt de nagyon finom volt :)
ebol is latszik nem az alap anyag a lenyeg hanem a hozza ertes
2/3 anonim válasza:
A pizzatészta receptje jobb helyeken hétpecsétes titok!!!Soha nem fogod megtudni,mitől olyan finom a tészta!De kisérletezni lehet otthon;) Sajt az mozzarella,vagy msáfajta sajt,a gomba meg sztem csiperke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!