Hogyan lehet elkészíteni azt a fajta üvegtészta salátát amit a kínai gyorséttermekben árulnak? Ami csak üvegtészta meg répa csíkok és ilyen éddessavanyú rajta az öntet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 17:13
1/1 anonim válasza:
En ugy szoktam kesziteni, h megfozom az uvegtesztat, de vigyazni kell, nehogy tul fojon. Inkabb legyen 'eppen megfott' mint tulfott! Ahogy kesz azon nyomban hideg folyo viz alatt ki kell huteni.
Az uborkat es a repat meghamozod es apro lyuku reszelon csikokra reszeled.
Az ontethez cukrot/edesitoszert, chilli szoszt (lehet eros pista is), sot es 10%-os ecetet osszekeversz. Jo savanyunak/sosnak es edesnek kell lennie, mert az izetlen teszta es a zoldseges ki fogjak izetleniteni, tehat erosebbre kell csinalni, mintha mondjuk csak salatahoz adnad.
A kihult tesztat osszekevered a zoldsegekkel es az ontettel, jol lehutod hutoben, kicsit erlelodnie kell mondjuk egy orat es pa-paam, kesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!