Jartam Moskolcon, es a Latvanytar alatti etteremben, ettem csulokot toncsiban, ez hogyan van elkeszitve?
Figyelt kérdés
Ugy emlekszem, szolovak etel, ha valaki meg tudna mondani a nevet vagy a recepjet, nagyon megkoszonnem.2011. márc. 28. 22:12
1/3 A kérdező kommentje:
Miskolcon, elnezest
2011. márc. 28. 22:12
2/3 Kokas Lajos válasza:
Valószínűleg Tócsnis csülköt ehettél. Nem ismerem a receptet, de én úgy készíteném, hogy az adagokra darabolt csont nélküli csülköt elő főzném Foghagymás, fűszeres húslében, aztán a reszelt, nyers krumpliból, lisztből, tojásból és kevés vízből készített (nokedlinél kicsit sűrűbb állagú) panírba forgatnám és kirántanám.
3/3 Celestial válasza:
Ez az étel mátrai borzaska néven fut (láttam már bükki borzas néven is), gondolom, a csülökkel megbolondították az eredeti receptet, ami karajjal írja. Keress rá, vagy mártogasd tócsnitésztába a húst. Az a titka, hogy lábasban kell sütni bő zsiradékban, frituval ne próbálkozz, mert lefolyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!