Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Jartam Moskolcon, es a Latvany...

Jartam Moskolcon, es a Latvanytar alatti etteremben, ettem csulokot toncsiban, ez hogyan van elkeszitve?

Figyelt kérdés
Ugy emlekszem, szolovak etel, ha valaki meg tudna mondani a nevet vagy a recepjet, nagyon megkoszonnem.
2011. márc. 28. 22:12
 1/3 A kérdező kommentje:
Miskolcon, elnezest
2011. márc. 28. 22:12
 2/3 Kokas Lajos ***** válasza:
100%
Valószínűleg Tócsnis csülköt ehettél. Nem ismerem a receptet, de én úgy készíteném, hogy az adagokra darabolt csont nélküli csülköt elő főzném Foghagymás, fűszeres húslében, aztán a reszelt, nyers krumpliból, lisztből, tojásból és kevés vízből készített (nokedlinél kicsit sűrűbb állagú) panírba forgatnám és kirántanám.
2011. márc. 28. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Celestial ***** válasza:
100%
Ez az étel mátrai borzaska néven fut (láttam már bükki borzas néven is), gondolom, a csülökkel megbolondították az eredeti receptet, ami karajjal írja. Keress rá, vagy mártogasd tócsnitésztába a húst. Az a titka, hogy lábasban kell sütni bő zsiradékban, frituval ne próbálkozz, mert lefolyik.
2011. márc. 31. 01:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!