Mennyit és miket szoktatok enni egy nap?
És ma pl. mit ettetek/fogtok enni?:)
Én reggelire parenyicás-párizsis melegszendvicset, tízóraira 2 túrókrémet(az egyik mangós, a másik meggyes - nyamm:D), Ebédre egy Maggi Bögrés sajtkrémlevest és 2 tacos tortillát...
Vacsi még nem tudom mi lesz, anyumat megvárom, talán hoz almát <3 (tegnap este egy kilót megettem :D)
Jó étvágyat mindenkinek, és szép napot!:)
Hűhha, ti aztán tudtok enni xD
Reggeli: 1pohár tej [sima]
Tízórai: Kb 4-5 darab keksz [nem 4-5 egész zacskónyi], egy csokistej
Ebéd: Sörtésztában sült hal
Uzsonna: - [nem lesz rá időm, de amúgy sem szoktam]
Vacsora: Vagy semmi, vagy ua. mint az ebéd :D
Utolsóelőtti vagyok.
Utolsó: Hát az is lehet :D
Végülis ma ezeket kajáltam akkor:
Reggeli: Amit írtam
Tízórai: Amit írtam
Ebéd: Fél db sörtésztában sült hal
Uzsonna:-
Vacsora: 1 családi pizzából [az a 8nagy szeletes] 1 szelet, + 5-6 db kis túróspogácsa
Juppí:) Köszi, hogy visszaírtál!
Én ma reggelire ettem egy sajtos-párizsis melegszendvicset, ebédre mirelit keleti zöldségeket tojással(rásütöttem serpenyőben), és megint egy sajtos melegszendót vacsira :)
Ismét egészségetekre és szép estét! :D
Nyamm :P
összevissza
ma pl
2 szelet piritós vajjal, kapucsiinóó *.*
fel szelet almás süti suliban
2 zsmele :D
ma ennyi volt. :)
Reggeli: kávé jóóó sok tejjel :-)
tízórai: lángos :-D, egy szendvics
ebéd: még egy szedvics XD kávé
vacsi: húsleves, sültkrumpli, tejbegríz :-D
hát pl ma ezt ettem:
2 pizzaszeletet(kb 10x6cmes téglalap alaku volt) egy pocet coffe,3 fele 2 szelet tatárbivsztekes kenyeret,8körül egy szelet tatárbivsztekes kenyeret aztán késöbb egy joghurtot.
14/L vagyok,de jó lenne rászokni a rendszeres evésre,h ne 8kor egyek hanem mondjuk 6kor utoljára..
nagyon hülyeségeket szoktam enni,és inkább többször keveset
én ma ezeket ettem: 1 tál Nesquick gabonapehely tejjel, egy hosszúkávé, finomfőzelék szójafasírttal, 1 kókuszos Danette puding és egy zöldalma.
19/L
"" A kérdező kommentje:
A túrósbatyu de jó:) Nem is tudom, mióta nem ettem... De most majd sajtos rolót fogok szerintem venni holnapra, mert egy hete fantáziálok róla :D
A komment megírásának időpontja: 10-13 13:55 ""
mit kell ezen egy hétig fantáziálni??? nem értem az emberek ezen részét hogy minek vacakolnak ilyesmin. ha megkívánod edd ha meg jujj nem mert hizlal meg ilyenek akkor ne edd. de egy hétig várni a kajára???
tegnap előtt egy akkora adag körömpörkölt/csülökkel/füstölt hússal készült hogy csak úgy szolt. és nem csináltam belőle kérdést hogy egyek vagy ne. ettem mint álla :D :D na jó nem csak én hanem a többiek is. mindenki nyalogatta még a 21. ujját is :D :D már akinek van annyi :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!