Mit/miket fogsz ma enni? Van valami menü "terved" mára? :D
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 08:32
1/22 anonim válasza:
Jajjj igen! Van ötletem mára!!!!Remélem aztán lesz is időm megvalósitani!! Szóval mára szeretnék egy finom Hortobágyi húsos palacsintát csinálni!!!!Meg kipróbálni a zsemegombócot, mivel elés kezdett felgyűlni a tegnap-tegnap előtti kenyerem. És melléje egy finom szószt. Vagy ami marad a hortobágyiból.
2/22 A kérdező kommentje:
Az finom!:)
2010. febr. 10. 08:39
3/22 anonim válasza:
Gyümölcsleves,lencsefőzelék,sült oldalas.
4/22 A kérdező kommentje:
Hm de ennék lencsefőzeléket,de nekem ma lecsó lesz mert párom azt kért.:)
2010. febr. 10. 08:48
6/22 A kérdező kommentje:
Kár volt fel tenni ezt a kérdést mert már nem is kívánom a lecsót!De párom kedvenc kajája szóval ez lesz "sajnos".:)
Káposztás tészta hmmmm...:)
2010. febr. 10. 08:57
7/22 anonim válasza:
tegnapi finom tarhonyás krumplileves, egy kis kelkáposztafőzelék tükörtojással nekem, a férjemnek meg sültkrumpli virslivel:)
este fogjuk főzni a csülökpörit 2 napra:)
8/22 anonim válasza:
Hát én terveznék, de sajnos a már 1,5 hete megszokott húsleves és utána babapiskóta menüt fogom fogyasztani.Mandulaműtét után vagyok...Ja és már nagyon éhes is vagyok!!!:((((
9/22 A kérdező kommentje:
Jobbnál jobb kaják:)
2010. febr. 10. 09:05
10/22 anonim válasza:
Még nem döntöttem, vagy majonézes saláta és sült hús, vagy rizs és hal, vagy még esetleg krumplipüré szóba jöhet köretnek. És sütni meggyes muffint fogok ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!